Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Backstage Report: υπέροχα κόκκινα χείλη στο show του Dior


Backstage Report: υπέροχα κόκκινα χείλη στο show του Dior

Το look στο show του οίκου Dior για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012 ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα έκπληξη: από τα θεατρικά μακιγιάζ που μας είχε συνηθίσει πέρασε σε ένα ultra classy, μοντέρνο look με έμφαση στο κόκκινο κραγιόν και μινιμαλιστική προσέγγιση στο υπόλοιπο πρόσωπο.



«Είδαμε τη φωτογραφία μιας πανέμορφης ξανθιάς» είπε η makeup artist Pat McGrath στο allure σχετικά με την έμπνευση πίσω από το look χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομά της. «Αυτό που θέλαμε να προτείνουμε είναι τα κλασικά, όμορφα κόκκινα χείλη με έναν updated τρόπο».


Επειδή δεν ήθελε να φαίνεται ένα αυστηρό περίγραμμα - «Δεν θέλουμε σκληρά χείλη, θέλουμε ένα μαλακό αποτέλεσμα που δείχνει πολύ πιο όμορφο», είπε- έβαψε τα χείλη των μοντέλων χρησιμοποιώντας ένα πινέλο και τα δάχτυλά της, με τα οποία καθάρισε και τις γωνίες των χειλιών από το χρώμα. Όσο για το κόκκινο που βλέπουμε, δεν βρίσκεται σε ένα μόνο tube αλλά είναι ο συνδυασμός τριών διαφορετικών τόνων- με πορτοκαλί, μπλε και ροζ undertones- ώστε να επιτύχει την ιδανική απόχρωση για την επιδερμίδα αλλά και το outfit του κάθε μοντέλου.

Να μια ωραία ιδέα από την Pat McGrath: πειραματιστείτε με τα διαφορετικά κόκκινα που έχουν ξεμείνει στο νεσεσέρ σας- είναι πολύ πιθανόν να βρείτε την τέλεια απόχρωση για τα χείλη σας!



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: