Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Εξωτικά μυστικά ομορφιάς


Εξωτικά μυστικά ομορφιάς

Πρόσωπα χωρίς ρυτίδες, ολόισια πυκνά αστραφτερά μαλλιά, κομψό σώμα γεμάτο χάρη: Μερικές φορές οι γυναίκες της Άπω Ανατολής, φαίνεται να ξέρουν όλα τα μυστικά της ομορφιάς!


Σώμα
Ξεχάστε την έντονη γυμναστική, το αερόμπικ και τα βάρη. Στην Άπω Ανατολή το σώμα ασκείται αργά, με απαλές κινήσεις, μασάζ και με μεγάλη έμφαση στις σωστές αναπνοές. Ο διαλογισμός παίζει βασικό ρόλο καθώς η κατάσταση του σώματος ταυτίζεται με την πνευματική ισορροπία. Μην ξεχνάτε ότι η κομψότητα στη κίνηση θεωρείται εκεί σημείο πολιτισμού!

Δέρμα
Οι γυναίκες της Ανατολής έχουν εδώ το προβάδισμα καθώς η παραδοσιακή τους διατροφή είναι πλούσια σε λαχανικά και φρούτα. Και πριν ανακαλυφθούν τα αντιηλιακά, όλες προστάτευαν την επιδερμίδα τους, με χάρτινες ομπρέλες, ψάθινα καπέλα, μακρυμάνικες πουκαμίσες αλλά και φυτικές ενυδατικές κρέμες.

Και εδώ, απαλά μασάζ, καυτά αρωματικά μπάνια και αιθέρια έλαια, όλα μαζί βοηθούν στο να αποκτήσουν αυτό το σπάνιο «πορσελάνινο» δέρμα.

Μαλλιά
Τo μυστικό εδώ είναι η συστηματική περιποίηση τους με ενυδατικούς παράγοντες από εκχυλίσματα ριζών και λουλουδιών, γάλα, αιθέρια έλαια, αλλά και έντονα αρωματικούς καρπούς με τονωτικές ιδιότητες.

Το αποτέλεσμα είναι μαλλιά πυκνά και απαλά, που αντανακλούν το φως τόσο πολύ, ώστε να εντυπωσιάζουν με την λάμψη τους. Αυτή την αισθησιακή εικόνα τώρα μπορείτε και εσείς να την αποκτήσετε, χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψετε στην Άπω Ανατολή. Μετά σηκώστε τα μαλλιά ψηλά, στερεώστε τα με δύο κινέζικα ξυλάκια και αφήστε τις άκρες ελεύθερες σαν βεντάλια για το δικό σας μοναδικό «γκέισα» look.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: