Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Τρέιλερ: "Μεγάλες Προσδοκίες" ξανά



Η ρομαντική ιστορία αγάπης, μίσους, πάθους ζήλιας, μυστηρίου, κοινωνικής ανισότητας και δραματικής έντασης επανέρχεται στην οθόνη μετά από πολλές μεταφορές του κλασικού μυθιστορήματος του Ντίκενς σε σινεμά και τηλεόραση.


Το προσεκτικά επιλεγμένο καστ με κορωνίδα την Ελένα Μπόναμ Κάρτερ ως «αιώνια αρραβωνιαστικιά» Μις Χάβισαμ αναμένεται να αποδειχτεί άσσος στο μανίκι του Νιούελ. Ήδη από τα πρώτα πλάνα ο Τζέρεμι Ιρβάιν («Το Άλογο του Πολέμου») μοιάζει να διαθέτει την ακεραιότητα και το πείσμα του Πιπ, η Χόλιντεϊ Γκρέιτζερ (από τους «Βοργίες») την υπεροπτική ομορφιά της Εστέλα, ενώ ο Ρέιφ Φάινς -πάντα στο στοιχείο του σε φόντο «εποχής»- μεταμορφώνεται στο δραπέτη και μελλοντικό ευεργέτη του νεαρού.

Η ιστορία αυτήν τη φορά έχει κλασική αισθητική (η τελευταία του Αλφόνσο Κουαρόν με Ντε Νίρο, Μπάνκροφτ, Γκουίνεθ Πάλτροου και Ίθαν Χοκ είχε μεταφερθεί στα νεοϋορκέζικα lofts. Όσες πάντως μεταφορές και να δούμε, οι «Μεγάλες Προσδοκίες» πάντα θα γοητεύουν το κοινό – ακόμα κι αν ξέρουμε κάθε μικρή λεπτομέρεια της ιστορίας, έχει πάντα ενδιαφέρον να δούμε τι νέα αύρα θα προσθέσει ο κάθε σκηνοθέτης σε μια πλοκή που τα έχει όλα.





Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: