Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Έρχονται...αυξήσεις!


Έρχονται...αυξήσεις!

«Φωτιά» αναμένεται να πάρουν τις προσεχείς ημέρες οι τιμές σε κρέας, γάλα και ψωμί, λόγω της μικρής παγκόσμιας σοδειάς και της αύξησης στις τιμές των ζωοτροφών!


Την ώρα που οι τσέπες έχουν αδειάσει και η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων έχει μειωθεί κατακόρυφα, η απειλή για φθινοπωρινό «κύμα» ακρίβειας σε βασικά αγαθά γίνεται ακόμα πιο σοβαρή.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των ανθρώπων της αγοράς, οι τιμές θα αυξηθούν κατά 5% - 10%, καθώς οι αυξήσεις σε σόγια, σιτάρι και καλαμπόκι που χρησιμοποιούν οι κτηνοτρόφοι θα περάσουν στα ράφια των καταστημάτων!

Όπως επισήμανε και ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, οι καιρικές συνθήκες -και, κυρίως, η βαρυχειμωνιά και η ξηρασία του καλοκαιριού- προκάλεσαν ζημιές στα σιτηρά, εκτινάσσοντας τις τιμές τους στα ύψη.

Την ίδια ώρα, η Παγκόσμια Τράπεζα εκτιμά πως μια νέα επισιτιστική κρίση έχει ήδη αρχίσει, με αυξήσεις τιμών στα τρόφιμα κατά 6%.
Μάλιστα, σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες έχουν ήδη παρατηρηθεί αυξήσεις έως 20% σε προϊόντα που έχουν ως πρώτη ύλη δημητριακά και σιτηρά, αλλά και σε είδη ζωικής προέλευσης...


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: