Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Ο James Cameron «ανασταίνει» τη Sigourney Weaver



Ο James Cameron πρόκειται να γυρίσει τρία ακόμη σίκουελ του Άβαταρ και τα πρώτα γυρίσματα θα ξεκινήσουν φέτος το φθινόπωρο.


Την είδηση αποκάλυψε η Sigourney Weaver, η οποία είχε εμφανιστεί στη βραβευμένη περιπέτεια του Cameron και θα τη δούμε σύντομα και στα υπόλοιπα φιλμ του πετυχημένου κινηματογραφικού franchise.
H 62χρονη ηθοποιός, σε συνέντευξή της στο «Showbiz 411» παραδέχτηκε ωστόσο ότι δεν γνωρίζει πόσο θα διαρκέσουν τα γυρίσματα. Προς το παρόν δεν έχουν δημοσιοποιηθεί άλλες λεπτομέρειες για τις νέες, φιλόδοξες παραγωγές του James Cameron.
Δεν γνωρίζουμε πότε θα προβληθούν στις κινηματογραφικές αίθουσες, αν και σύμφωνα με τον παραγωγό John Landau, το πρώτο σίκουελ δεν αναμένεται να βγει πριν από το 2016.

Ο σκηνοθέτης είχε αποκαλύψει τον Μάιο ότι σκοπεύει να επικεντρωθεί μόνο σε «Άβαταρ» ταινίες για το υπόλοιπο της καριέρας του. Σε συνέντευξή του στους New York Times είχε τονίσει ότι «κάνω το Άβαταρ 2, το Άβαταρ 3 και ίσως το Άβαταρ 4 και δεν σκοπεύω να κάνω άλλες παραγωγές, δεν ενδιαφέρομαι να πάρω άλλο σενάρια...». Παραδέχτηκε ότι ίσως ακούγεται κάπως περιοριστικός όλος αυτός ο σχεδιασμός αλλά αισθάνεται ότι μπορεί να σκέφτεται μόνο εντός του πολύχρωμου κόσμου του Άβαταρ. Ό, τι έχει ανάγκη να πει μπορεί να το εκφράσει μέσα από αυτό το ξεχωριστό κινηματογραφικό σύμπαν, με έναν τρόπο που ταυτόχρονα να ψυχαγωγεί.

Η Sigourney Weaver στο Άβαταρ είχε ερμηνεύσει τη βιολόγο Grace Augustine που είχε πεθάνει στο τέλος της ταινίας. Ο James Cameron είναι όμως αποφασισμένος να την …αναστήσει στα επόμενα σίκουελ.
«Μην ανησυχείτε, θα επιστρέψω. Ο Τζιμ (James Cameron) λέει ότι κανείς δεν πεθαίνει ποτέ στην επιστημονική φαντασία. Μου αφηγήθηκε την ιστορία των δύο επόμενων ταινιών και οφείλω να πω, ότι είναι πραγματικά υπέροχη…», υποστηρίζει η ίδια.

Ο James Cameron είχε δηλώσει ότι το δεύτερο φιλμ της σειράς πιθανότατα θα διαδραματίζεται σε έναν διαφορετικό πλανήτη, αλλά στο ίδιο ηλιακό σύστημα με εκείνο του πλανήτη Πανδώρα. Μάλιστα είχε αφήσει ανοιχτό το το ενδεχόμενο να διερευνήσει τους ωκεανούς του θαυμαστού αυτού κόσμου. Παράλληλα, είχε διευκρινίσει ότι ορισμένοι από τους χαρακτήρες του πρώτου φιλμ θα εμφανιστούν με κάποιο τρόπο και στο δεύτερο.





Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: