Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

«I am Greek too» φώναξε ο Iggy Pop στη Μαλακάσα


«I am Greek too»  φώναξε ο Iggy Pop στη Μαλακάσα

Ο αειθαλής Iggy Pop και η μπάντα του «The Stooges» αποθεώθηκαν τη Δευτέρα στη σκηνή του Terra Vibe στη Μαλακάσα. Χαιρετώντας το ελληνικό κοινό ο rocker φώναξε απογειώνοντας τον ενθουσιασμό του "«I am Greek too" («Είμαι κι εγώ Ελληνας»)...



Στη τρίτη μέρα του φετινού Rockwave Festival, ο Ιggy ανέβασε τα γκάζια από την αρχή, προσκαλώντας μαζί του στη σκηνή πολλούς από τους οπαδούς του . Κίνηση που επαναλήφθηκε αρκετές φορές και έδωσε δυναμισμό στη συναυλία και το απαραίτητο μήνυμα για χορό από την αρχή έως το τέλος.


H μιάμιση σχεδόν ώρα της εμφάνισής τους τα είχε όλα: Τα γνωστότερα τραγούδια-ύμνους των Stooges, κόσμο να ανεβοκατεβαίνει στη σκηνή κατά τη διάρκεια του “No Fun”, βρισιές και χειρονομίες εκατέρωθεν.


Ένας μοναδικός performer ο οποίος, σαν πιτσιρικάς κι αυτός, οργώνει τη σκηνή, χορεύει, χοροπηδάει, τραγουδάει σαν να μην υπάρχει αύριο. Αυτός είναι ο Iggy, μια αστείρευτη δύναμη, ένας Θεός στη rock n’ roll μυθολογία, ένα κεφάλαιο το οποίο θα αποτελεί για πολλές δεκαετίες το SOS για τους υποψήφιους διάδοχους του -αν υπάρξουν ποτέ τέτοιοι-.









Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: