Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Ετοιμάσου για deja vu με το νέο trailer του “Total Recall”

recall

Δεν ξέρω αν είσαι από τους φαν του πρώτου “Total Recall”, της ταινίας του 1990 του Paul Verhoeven και δεν ξέρω κατά πόσο το πρώτο trailer του remake του, αυτή την φορά σε σκηνοθεσία του Len Wiseman με τον Colin Farell να πρωταγωνιστεί
, σε έψησε να πας να την ξαναδείς. Αν όχι, τότε σίγουρα το δεύτερο trailer που κυκλοφόρησε σήμερα θα σε κάνει να κλείσεις από τώρα εισιτήριο.



Σίγουρα με μεγαλύτερο budget στα χέρια του, η νέα αυτή προσέγγιση του Wiseman φαίνεται να είναι πιο επική, πιο εφετζίδικη, πιο στυλιζαρισμένη από αυτή του προκάτοχού του. Και ίσως αυτό δεν είναι και κακό. Οι σκηνές του trailer προϊδεάζουν για κάτι αρκετά καλό και σίγουρα ότι πρέπει για να ξεκινήσει η φθινοπωρινή σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Και, ναι! Έχει κι εδώ την γκόμενα με τα τρία βυζιά!

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Colin Farell, Kate Beckinsale, Jessica Biel, Bryan Cranston και Billy Nighy και είναι βασισμένη στην μικρή ιστορία του Philip K. Dick “We Can Remember It For Wholesale”. Ετοιμάσου κι εσύ για ολική επαναφορά από τις 6 Σεπτεμβρίου όταν και η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες από την Feelgood.





Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: