Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Τα βίντεο κλιπ που "τα σπάνε" οι cheerleaders!

Τα βίντεο κλιπ που  τα σπάνε  οι cheerleaders!

Από τους Nirvana μέχρι τον Marilyn Manson μέχρι το καινούριο βίντεο της Madonna για το «Give me all your luvin» με τη Νίκι Μινάζ και την MIA, κάνε διατάσεις κι ξεκίνα να πατάς τα play χωρίς έλεος για την επιλογή των πιο χαρακτηριστικών μουσικών βίντεο με μαζορέτες. Θυμάσαι τότε που:

Ένα μέρος του αμερικάνικου ονείρου είναι η θέση στις μαζορέτες της ομάδας ράγκμπι με τους ωραιότερους του σχολείου με τα φουσκωμένα σώματα και τα μαλλιά που δεν χαλάνε ποτέ π αρ όλο τον ιδρώτα και το τρέξιμο. Ξανθιές, μελαχρινές, κοκκινομάλλες με τεράστια χαμόγελα πιάνουν τα πομ πομ, βάζουν τις μίνι φούστες και ξεκινούν τις πυραμίδες και τα ακροβατικά στη μέση του σταδίου. Όμως δεν έχουν εμπνεύσει κλασσικές teen κομεντί αλλά και μουσικά βίντεο κλιπ.Από τους Nirvana μέχρι το καινούριο βίντεο της Madonna για το «Give me all your luvin» με τη Νίκι Μινάζ(Nicki Minaj) και την MIA, κάνε διατάσεις κι ξεκίνα να πατάς τα play χωρίς έλεος για την επιλογή των πιο χαρακτηριστικών μουσικών βίντεο με μαζορέτες.

Θυμάσαι τότε που:

Gwen Stefani — “Hollaback Girl"
Τότε που η Gwen Stefani έκανε το σόλο της στη μετά No Doubt εποχή και έκανε τη διαφορά μέσα στις γυαλιστερές ποπ σταρ με το πιο χύμα attitude της, τραγουδούσε ανάμεσα σε άλλα και κομμάτια όπως το Hollaback Girl. Είναι σαν να βρίσκονταν στο στούντιο με τον Pharrell και να σκέφτηκε πως θα γράψει έναν anthem για μαζορέτες αφού το συγκεκριμένο τραγούδι είναι να φτιάχτηκε από την αρχή για ν ακούγεται στις πρόβες των κοριτσιών που ετοιμάζουν τη χορογραφία για το επόμενο ματς. B a n a n a s?

Marilyn Manson- "Tainted Love"
Όταν ακούς τα όνομα του δίπλα από τις μαζορέτες το μόνο σίγουρο είναι πως δε σκέφτεσαι ροζ στολές και Barbie στυλ που χοροπηδάνε γύρω γύρω κάνοντας τσιχλόφουσκες. Η διασκευή του Tainted love μπήκε στο soundtrack του “Not another teen movie” κι ο Manson οργάνωσε ένα πάρτυ με όλα του τα σαδομαζοχιστικά φετίχ και τα porn βίτσια φτιάχνοντας τον εφιάλτη της μαζορέτας σ' ένα καθόλου συνηθισμένο high school πάρτυ . Keep out καλύτερα.

Nirvana – "Smell like teen spirit"
Ο grunge ύμνος όλων των γενιών που έχουν φορέσει καρό πουκάμισα και σκισμένα all star, έχουν κάνει πρόβες στο γκαράζ τους και άφησαν ανακατεμένο το μαλλί και είχαν αφίσα στο δωμάτιο τον Κέρτ Κομπείν (Kurt Cobain) (εντάξει και την Κάρτνει Λοβ για να της πετάνε βελάκια). Εδώ οι μαζορέτες μαθαίνουν τι θα πει headbanging και ασταμάτητο χτύπημα και τα πομ πομ ποδοπατούνται σ' ένα ανελέητο ροκάδικο παραλήρημα. Δεν τα φτιάχνουν έτσι πια.


My chemical romance – "Teenagers "
Πανικός και τα ντεσιμπέλ τέρμα. Οι My chemical romance ανεβαίνουν στη σκηνή κι εκεί που όλα νομίζεις ότι είναι κανονικά και οι γυναικάρες με τα κόκκινα θα τελειώσουν τη χορογραφία τους και τέλος, έρχεται το δακρυγόνο. Ξαφνικά ένα σμήνος από μαθητές σπάνε τις πόρτες , οι μαζορέτες φοράνε ασφυξιογόνες μάσκες του ΜΑΤατζή της γειτονιάς σου και κάπου εκεί στο σόλο του κιθαρίστα η κατάσταση ξεφεύγει. Punkάδικο rebellion κι άυριο με τον κηδεμόνα σου.
Taylor Swift - "You belong with me"
Δύσκολη η ζωή όταν είσαι nerd κι ερωτεύεσαι τον επιθετικό παιχταρά της ομάδας – πρόεδρο του 15λούς- «κούκλο του σχολείου» και φοράς μεγαλύτερα γυαλιά απ το κεφάλι σου και λιώνεις στο παράθυρο γράφοντας του σημειώματα σε χαρτιά. Εκείνος φυσικά σε συμπαθεί αλλά δεν σε προσέχει και γουστάρει την αρχηγό των cheerleaders, εκείνη το μελαχρινό μοντέλο που τον έχει στο χέρι χωρίς ιδιαίτερη πρόσπάθεια. Μέχρι που φτάνει η ώρα του χορού κι εσύ φτιάχνεσαι ,στολίζεσαι, βγάζεις το γυαλί κι εκείνος πέφτει στ απόδια σου. Και ζήσαν αυτοί καλά. Για βίντεο κλιπ της Taylor Swift μιλάμε τι περίμενες;
Busta Rhymes -" Touch it (Remix)"
Μία εξαίρεση στις υπόλοιπες κυρίες είναι οι λιλιπούτειες cheerleaders που εμφανίζονται στην αρχή του βίντεο κλιπ του Touch it (remix)και ραπάρουν με τον Big Bang Busta Rhymes . Παρ' όλο που ξεκινάει λίγο συγκινητικά με την αφιέρωση στον Israel IzzyRamirez και δεν τις ξαναβλέπεις στο υπόλοιπο βίντεο που κάνουν παρέλαση οι Mary J Blige ,Rah Digga, Missy Eliot, Papoose, Lloyd Bank$ και DMX, σ έχουν ήδη κερδίσει. 
Α και εννοείται μην προσπαθήσεις ν' ακολουθήσεις τις ταχύτητες του flow του Busta.






Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: