Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Σοκ: Η Άνιστον απέρριψε πρόταση γάμου του Θερού

Τελικά θέλει να παντρευτεί ή όχι η Τζεν; Θα μας τρελάνει;

Ε, θα μας τρελάνει η διάσημη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός. Εδώ περιμένουμε πώς και πώς να την παντρέψουμε και εκείνη απάντησε με ένα βροντερό "Όχι" στην πρόταση του αγαπημένου της.


Η σχέση της Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) με τον Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) μετρά ήδη 15 μήνεςκαι από την πολύ αρχή της συνοδεύονταν από φήμες για τον γάμο που ερχόταν αλλά όλο κάπου σκάλωνε.
Σύμφωνα με το περιοδικό "ΟΚ!", ο 40χρονος ηθοποιός έκανε την πολυπόθητη πρόταση στην αγαπημένη του κατά τη διάρκεια των πρόσφατων διακοπών τους στη Ευρώπηαλλά προς μεγάλη του έκπληξη –και δική μας, δηλαδή- έφαγε… χυλόπιτα!
Μπορεί γάμο να μην έχουμε ακόμη, αλλά η Τζένιφερ και ο Τζάστιν απολαμβάνουν προς το παρόν τον ήλιο και τη θάλασσα στο Κάπρι και τη Νάπολη.
Μπορεί γάμο να μην έχουμε ακόμη, αλλά η Τζένιφερ και ο Τζάστιν απολαμβάνουν προς το παρόν τον ήλιο και τη θάλασσα στο Κάπρι και τη Νάπολη.
"Η Τζένιφερ νιώθει ότι ο Τζάστιν της ζήτησε να παντρευτούν μόνο και μόνο επειδή εκείνη τον πίεσε και αυτό δεν το θέλει με τίποτα", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού μαζί με άλλες σχετικές λεπτομέρειες.
Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες θέλουν τη 42χρονη σταρ να έχει απογοητευτεί καθώς ήταν έτοιμη να πει το "Ναι" στις 13 Ιουνίου σε άκρως ρομαντικό δείπνο που της είχε οργανώσει ο καλός της στο εστιατόριο "Le Jules Vern" επάνω στον πύργο του Άιφελ.
Όμως η πρόταση δεν ήρθε τελικά και τα νεύρα της Άνιστον ξεχείλισαν…
"Η Τζένιφερ είχε θυμώσει τόσο πολύ που άρχισαν να της φταίνε τα πάντα και έβρισκε συνέχεια λόγο για καυγά", συνεχίζουν οι πηγές, διευκρινίζοντας όμως ότι παρόλο που το σκηνικό έφτιαξε σχετικά γρήγορα, η διάθεση είχε χαθεί για τα καλά…
Μετά το Παρίσι, το ζευγάρι ταξίδεψε στη Ρώμη όπου ο Τζάστιν αποφάσισε να ξαφνιάσει την Τζένιφερ, άσχετο αν τελικά ήταν εκείνος που έμεινε στήλη άλατος.
"Ο Θερού τα έκανε όλα όπως έπρεπε. Γονάτισε, της πρόσφερε το δαχτυλίδι και της ζήτησε να γίνει γυναίκα του. Εκείνη του είπε ότι τον αγαπά και ότι θέλει να τον παντρευτεί, όμως δεν μπορούσε να δεχτεί αυτή τη στιγμή, νιώθει ότι όλα έγιναν υπό πίεση", μεταφέρουν οι πηγές.
"Η Τζεν νιώθει ότι ο Τζάστιν δεν είναι έτοιμος αλλά είναι πρόθυμη να τον περιμένει", λένε άνθρωποι που γνωρίζουν.
Κατά τα άλλα, το ζευγάρι συνεχίζει τις διακοπές του στην Ιταλία όπου εθεάθη σε γιοτ στα ανοιχτά του Κάπρι να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: