Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Μπέβερλι: Ξανά μαζί Μπράντον, Κέλι και Ντίλαν

Ο Μπράντον, η Κέλι και ο Ντίλαν -ή κατά κόσμον, Τζέισον Πρίστλεϊ, Τζένι Γκαρθ και Λουκ Πέρι- ποζάρουν στον φακό 13 χρόνια μετά την τελευταία τους συνεύρεση

Ένα από τα πιο διάσημα τηλεοπτικά τρίγωνα όλων των εποχών συναντήθηκε ξανά 17 χρόνια μετά την "καυτή" εκείνη εποχή.


Οι έρωτες της "Κέλι" με τον "Ντίλαν" και τον "Μπράντον" έχουν αφήσει εποχή, ιδιαίτερα στους αμέτρητους θαυμαστές της τηλεοπτικής επιτυχίας "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς".
Σήμερα, 11 χρόνια μετά την τελευταία τους κοινή συνεύρεση, η Τζένι Γκαρθ (Jennie Garth), ο Τζέισον Πρίσλεϊ(Jason Priestley) και ο Λουκ Πέρι (Luke Perry) συναντήθηκαν ξανά για τα γυρίσματα μιας διαφήμισης της Old Navy, όπου θα συμπρωταγωνιστήσουν, και θυμήθηκαν τα παλιά.
Όλη η παρέα του Μπέβερλι Χιλς!
Όλη η παρέα του Μπέβερλι Χιλς!
"Εγώ και κάποιοι που μπορεί να αναγνωρίζετε", έγραψε δίπλα στη φωτογραφία που πόσταρε στο Twitter της η 40χρονη Γκαρθ, η οποία ακόμη αναρρώνει από το ξαφνικό διαζύγιό της από τον επί 11 χρόνια σύζυγό της, Πίτερ Φασινέλι (Peter Facinelli).
Στα 42 του χρόνια ο "Μπράντον" και στα 45 ο "Ντίλαν" εκπέμπουν ακόμη αρκετή από τη λάμψη και τη γοητεία που είχε τρελάνει τον κοριτσόκοσμο στη δεκαετία του '90.
Όσο για τους υπόλοιπους της διάσημης τηλεοπτικής παρέας;"Μπρέντα", "Ντόνα", "Άντρια","Κλερ", "Τίφανι": πατήστε εδώ και μάθετε τα νέα τους. Ο Ίαν Ζίερινγκ (Ian Ziering) έχει κάνει λίγο κινηματογράφο στο μεταξύ, ενώ ο Μπράιαν Όστιν Γκριν (Brian Austin Green) ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο του παιδάκι με τη σύζυγό του, Μέγκαν Φοξ (Megan Fox), ενώ έχει ακόμη έναν μεγαλύτερο γιο από προηγούμενο γάμο.
Στο πρώτο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε τη στιγμή που ο Ντίλαν μαθαίνει για τον δεσμό της αγαπημένης του με τον καλύτερό του φίλο ενώ στο δεύτερο δείτε ένα από τα διαφημιστικά τρέιλερ της σειράς.








Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: