Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Χωριστά ζούσαν Τομ Κρουζ και Κέιτι Χολμς

Φαίνεται πως καιρό τώρα ήταν δύσκολα τα πράγματα για το διάσημο ζευγάρι.

Μπορεί ο χωρισμός τους να έσκασε σαν βόμβα στη σόου μπιζ, αλλά φαίνεται πως τα μαύρα σύννεφα σκέπαζαν εδώ και καιρό το γάμο τους.


Ο λόγος για τον αστέρα του Χόλιγουντ Τομ Κρουζ (Tom Cruise) και την μέχρι πρότινος σύντροφό τους Κέιτι Χολμς (Κatie Holmes) που σύμφωνα με το πρακτορείο Cover Media ζούσαν ουσιαστικά χωριστά, αφού ο καθένας είχε καταλάβει μια πτέρυγα της πολυτελούς κατοικίας τους στο Λος Άντζελες.
Πηγή από το περιβάλλον των διάσημων ηθοποιών ανέφερε πως οι δυο τους είχαν ξεχωριστές κρεβατοκάμαρεςκαι μάλιστα όσοι επισκέπτονται το ζευγάρι γνώριζαν το γεγονός, κάτι που έκανε την 33χρονη Κέιτι να νιώθει ιδιαίτερα άβολα.
''Ήταν μια περίεργη κατάσταση από όποια πλευρά κι αν το δεις. Υπήρχαν άντρες με κοστούμια σε κάθε μεριά του σπιτιού οι οποίοι συνόδευαν τους επισκέπτες στην πτέρυγα που επιθυμούσαν. Πολύς κόσμος έπρεπε να μπαινοβγαίνει στο σπίτι από τους κομμωτές μέχρι και τους μάγειρες που εργάζονταν για το ζευγάρι. Η Κέιτ δεν ήθελε να ξέρει ο κόσμος τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού της αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γι' αυτό'', τονίζει πηγή της εφημερίδας "Mirror".

Εν το μεταξύ, φήμες θέλουν την 33χρονη Χομς να έχει ήδη νοικιάζει διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη μυστικά από τον Τομ Κρουζ (στο διάστημα που εκείνος συμμετείχε στα γυρίσματα της ταινίας ''Oblivion in Iceland''). Φαίνεται πως η απόφαση της Κέιτ να μετακομίσει στο μέρος αυτό έχει να κάνει με την αντίληψη που έχει ηθοποιός για το πώς θα χειριστούν οι αρχές εκεί, την διεκδίκηση από μεριάς της της κηδεμονία της κόρης της Σούρι (Suri).
Bέβαια, από τη μεριά του ο Κρουζ κάνει ότι μπορεί για να προωθηθούν οι διαδικασίες διαζυγίου στην Καλιφόρνια, τον τόπο διαμονής του ζευγαριού, όπου ο νόμος θα ευνοήσει την διεκδίκηση της από κοινού κηδεμονίας της μικρής Σούρι.
Bέβαια, από τη μεριά του ο Κρουζ κάνει ότι μπορεί για να προωθηθούν οι διαδικασίες διαζυγίου στην Καλιφόρνια, τον τόπο διαμονής του ζευγαριού, όπου ο νόμος θα ευνοήσει την διεκδίκηση της από κοινού κηδεμονίας της μικρής Σούρι.
Σύμμαχοι στο πλευρό του αγώνα της Κέιτ θα είναι πάντως οι γονείς της ηθοποιού Μάρτιν και Κάθλιν Χολμς (Martin and Kathleen Holmes), οι οποίοι χαίρονται ιδιαίτερα που επέστρεψε η παλιά Κέιτ πίσω, παρόλο που τους αγχώνει πολύ η διάσταση που θα πάρει το διαζύγιο.
Σύμφωνα με το ''RadarOnline'', τα πεθερικά του Κρουζ ανησυχούν για το νέο ρόλο της χωρισμένης μητέρας που θα αναλάβει η Κέιτ αλλά χαίρονται ιδιαίτερα που τελείωσε επιτέλους το διάστημα στο οποίο ο 50χρονος έλεγχε απόλυτα την κόρη τους.

Θυμόμαστε άλλωστε τις ισχυρές αντιρρήσεις του ζεύγους Χολμς στη σχέση και το γάμο της Κόρης τους με το διάσημο ηθοποιό και την ανάμειξή του με τη Σαϊντελογία.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: