Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Ντεπ & Παραντί: ο χωρισμός μετρά δύο χρόνια!

Πριν από δόυ χρόνια χώρισαν ο Τζόνι Ντεπ και η Βανέσα Παραντί

Δύο εβδομάδες πέρασαν μόνο από την επίσημη επιβεβαίωση του χωρισμού του διάσημου αντισυμβατικού ζεύγους, που όμως, όπως προκύπτει απλά άργησε μερικά χρονάκια.


Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, ο Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) και η Βανέσα Παραντί (Vanessa Paradis) είχαν χωρίσει από το 2010, όμως η 39χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός θέλησε να το κρατήσει μυστικό, όπερ και εγέννετο! Μέχρι τώρα
Η Βανέσα Παραντί στεκόταν στο πλευρό του Τζόντι Ντεπ όταν τον τιμούσαν με τα αποτυπώματά του στη Λεωφόρο του Χόλιγουντ το 2005.
Η Βανέσα Παραντί στεκόταν στο πλευρό του Τζόντι Ντεπ όταν τον τιμούσαν με τα αποτυπώματά του στη Λεωφόρο του Χόλιγουντ το 2005.
Όπως μεταδίδουν οι πηγές, τα προβλήματα που είχαν οι δύο σύζυγοι μεταξύ τους ήταν ανυπέρβλητα και προκλήθηκαν κυρίως από το γεγονός ότι η Παραντί δεν μπόρεσε ποτέ να "καταπιεί" την τεράστια επιτυχία που γνώρισε ο καλός της μετά την ώθηση που εκείνη του έδωσε.
Συγκεκριμένα οι πληροφορίες θέλουν τη Βανέσα να κρύβεται πίσω από την απόφαση του Τζόνι να πάρει τον ρόλο του Τζακ Σπάροου στην τεράστια επιτυχία "Οι πειρατές της Καραϊβικής" το 2003, που στην ουσία έφτασε τη "μετοχή" του –ήδη φτασμένου- σταρ στα ουράνια.
Όμως, αντί η κυρία Παραντί να χαρεί με την επιτυχία του αγαπημένου της και να καμαρώσει για τη δική της έμπνευση, το σαράκι την έτρωγε και τελικά τα βρόντηξε όλα στον αέρα.
Βέβαια, το γεγονός ότι παράλληλα η δική της τραγουδιστική καριέρα πήγαινε σχεδόν… άπατη δεν βοήθησε ιδιαίτερα την κατάσταση, οπότε φαίνεται ότι η Παραντί δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον εαυτό της.
"Η Βανέσα ένιωθε ότι θυσίαζε την καριέρα της για εκείνη του Τζόνικαι σιγά σιγά άρχισε να τον απεχθάνεται. Τίποτα που έκανε εκείνος δεν της ήταν αρκετό. Όταν δούλευε δεν ήταν χαρούμενη, αλλά ούτε και όταν δεν δούλευε", μεταφέρουν πηγές συμπληρώνοντας ότι οι καυγάδες μεταξύ του ζευγαριού ήταν πολύ συχνοί και άσχημοι.
Ο Ντεπ και η Παραντί δεν παντρεύτηκαν ποτέ αλλά έχουν δυο παιδιά μαζί,την 13χρονη Λίλι-Ρόουζ και τον 10χρονη Τζακ.
Μετά τον χωρισμό, οι φήμες θέλουν τον Τζόνι Ντεπ να έχει βρει παρηγοριά στην αγκαλιά της συμπρωταγωνίστριάς του στην ταινία "Rum Diary", Άμπερ Χερντ (Amber Heard), την οποία οι κακές γλώσσες θέλουν ολίγον –εώς πολύ δηλαδή- λεσβία, αλλά αφού εκείνον δεν τον νοιάζει, γιατί να νοιάξει εμάς;




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: