Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Το "ατύχημα" της νέας συζύγου του Άλεκ Μπάλντουιν



Πήγε για ψώνια και κατέληξε να δείξει ό,τι το... πολυτιμότερο σε όλο τον κόσμο! Οι παπαράτσι ήταν εκεί και μόλις φύσηξε βοριάς έκαναν το πολυπόθητο "κλικ".
Ο λόγος για τη Χιλάρια Τόμας (Hilaria Thomas) που ξέχασε να φορέσει εσώρουχο και το ανακαλύψαμε όλοι. Μπράβο, λοιπόν, στον Αλεκ Μπάλντουιν που την παντρεύτηκε τελικά με παπά και με κουμπάρο.

Η τελετή έλαβε χώρα στην καθολική εκκλησία του Σαιντ Πάτρικ και ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους ήταν και οι: Τίνα Φέι, Γούντι Αλεν και Ρόμπερτ Φ. Κένεντι. Στο πλευρό του Μπάλντουιν βρέθηκε η 16χρονη κόρη του Αϊρλαντ, καρπός του έρωτά του με την πρώην σύζυγό του Κιμ Μπάσινγκερ, αλλά και οι δύο γιοι του, Στίβεν και Γουίλιαμ.

Οι 200 καλεσμένοι ειδοποιήθηκαν μέσω γραπτού sms για την ώρα και τον τόπο τέλεσης του μυστηρίου, για λόγους ασφαλείας. Μετά την τελετή, ζητήθηκε από τους καλεσμένους να ακολουθήσουν στον εορτασμό της χαράς των νεονύμφων στον επάνω όροφο του Πανεπιστημίου New York στο κέντρο Κίμελ, όπου δόθηκε η δεξίωση.

Στο εν λόγω πανεπιστήμιο είχε φοιτήσει τόσο ο Άλεκ όσο και η Χιλάρια, η οποία υπήρξε εκπαιδεύτρια γιόγκα του διάσημου ηθοποιού. Ο Άλεκ και η αγαπημένη του ξεκίνησαν να βγαίνουν μαζί το περασμένο καλοκαίρι και τον Απρίλιο αρραβωνιάστηκαν.








Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: