Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

MAD VMA. Ό,τι μας έμεινε από μια καλύτερη εποχή



Μόλις 4-5 χρόνια έχουν περάσει. Από εκείνη την εποχή που ο δρόμος προς τη δόξα και την επιτυχία περνούσε από τα στενά πλαίσια της showbiz. Που το δίμηνο Μαίου – Ιουνίου είχαν καλλιστεία, είχαν Playmate, είχαν βραβεία MAD και opening χρυσοποίκιλτων club. Που τα MAD κύρητταν την έναρξη άλλου ενός πλουσιότατου καλοκαιριού.

Και σε πείσμα της αλλαγής των καιρών, σε πείσμα της μιζέριας που επικρατεί και της δραματικής μείωσης του budget των παραγωγών, τα MAD Video Music Awards είναι για άλλη μια χρονιά γεγονός. Στις 20 Ιουνίου, το Tae Kwon Do θα γεμίσει καλλιτέχνες και κόσμο για να γιορτάσουν άλλη μια μουσική χρονιά στην Ελλάδα. Για την 9η απονομή των βραβείων MAD.

Και φυσικά μπορεί να μην σου αρέσει καν το είδος μουσική κουλτούρας που προωθεί το MAD. Μπορεί να μην σε συγκινούν καν αυτού τους είδους τα βραβεία. Αλλά προσωπικά πιστεύω ότι οφείλουμε πολλά στο κανάλι που καταφέρνει ακόμα και σε αυτή την οικονομική συγκυρία να παραδίδει στον κόσμο αυτό το αποτέλεσμα.

Πριν αρχίσετε να μου λέτε ότι τα παίρνω και από το MAD (γιατί 7 μήνες τώρα τα έχω πάρει από bar, καντίνες με βρώμικα και τον πρόεδρο της Σρι Λάνκα), να εξηγηθώ. Ιδιαίτερες σχέσεις με την οικογένεια Κουρή δεν έχω. Ούτε χρωστάω τίποτα στο κανάλι. Αλλά αυτό που παρακολουθώ κάθε χρόνο μου αρέσει. Και είναι πράγματι πάντα μια βραδιά που μου θυμίζει μια παλιά εποχή, πολύ καλύτερη από την τωρινή.

.

Κι όσο κι αν με στεναχωρεί να βλέπω καλλιτέχνες που στα 90s και τα 00s διέπρεπαν, να είναι τώρα σταφιδιασμένοι και να δίνουν performance τιμής ένεκεν, υπάρχουν πάντα εκείνα τα νέα στοιχεία για να σου φτιάξουν τη διάθεση.
Λες και δεν ξέρεις ότι και φέτος θα δεις μερικές sexy πρωτοεμφανιζόμενες να ανεβαίνουν επί σκηνής και να σου επιβεβαιώνουν ότι θα σε απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια. Νεαρές πρωτοεμφανιζόμενες σαν την Demy.

Λες και δεν ξέρεις ότι θα δεις αυτό το mashup τραγουδιών και καλλιτεχνών που καταφέρνει να βγάλει τους καλλιτέχνες από τα στενά όρια των συνηθισμένων τους επιλογών αλλά αποτελεί και υλικό που παίζει στο MAD όλη τη χρονιά.

Λες και δεν ξέρεις ότι από κάπου θα πεταχτεί ένας αιώνιος Ηλίας Ψινάκης να πετάξει την ατάκα του στον Γεωργαντά και τους υπολοίπους. Ότι θα έχουν χαβαλέ τα intro των παρουσιαστών του MAD. Και ότι κάθε χρόνο θα υπάρχει μια έκπληξη σαν τον χορό της Ελεονόρας Μελέτη.

Λες και δεν ξέρεις ότι το MAD έχει κάθε χρόνο άλλο ένα φρέσκο πρόσωπο να βρεθεί επί σκηνής. Έτσι γνώρισες την Λυδία Παπαιωάννου, έτσι γνώρισες τηνΜαίρη Συνατσάκη, έτσι (ξανα)γνώρισες την Έβελυν Καζαντζόγλου, έτσι (ξανα)γνώρισες την Νικολέττα Ράλλη και έτσι θα (ξανα)γνωρίσεις φέτος τηνΆννα Πρέλεβιτς.

Λες και δεν ξέρεις ότι θα είναι εκεί χιλιάδες teens να τσιρίζουν για άλλη μια χρονιά με το που θα εμφανιστεί on stage ο Σάκης Ρουβάς.

Αν μπεις ποτέ στο αυτοκίνητό μου, θα δεις ότι στα cd μου δεν θα βρεις ούτε έναν από τους καλλιτέχνες που εμφανίζονται στα βραβεία του MAD. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα πάω στα MAD VMA 2012. Και ότι δεν θα χειροκροτήσω για άλλη μια φορά αυτό το event που μου υπενθυμίζει ότι ακόμα και σε καιρό κρίσης, η ελληνική showbiz (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό) μπορεί να κάνει ωραία πράγματα.




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: