Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Μάθετε τους τρόπους για να προστατεύσετε τα μάτια σας



Τα μάτια μας είναι πιο επιρρεπή στις φθορές του χρόνου σε σχέση με το υπόλοιπο πρόσωπο. Αυτό συμβαίνει γιατί το πάχος της επιδερμίδας γύρω από τα βλέφαρα είναι πιο λεπτό ενώ περιέχει και ελάχιστα λιπαρά στοιχεία.
Για το λόγο αυτό τα μάτια παρουσιάζουν πιο γρήγορα προβλήματα όπως ρυτίδες, μαύρους κύκλους και σακούλες. Δείτε πώς μπορείτε να προστατέψετε τα μάτια σας και πώς να αντιμετωπίσετε κάποια συχνά προβλήματα.

Αρχικά φορέστε γυαλιά ηλίου καλής ποιότητας, αν είναι δυνατόν μεγάλα και με 100 προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Καλύψτε τα βλέφαρά σας με σκιές ματιών. Προσφέρουν μία άριστη προστασία ενάντια στην υπεριώδη ακτινοβολία και στη μόλυνση της ατμόσφαιρας.

Επίσης φορέστε καπέλα καθώς σκιά που δημιουργεί το καπέλο προστατεύει τα βλέφαρα από τη σύσπαση οπότε κάνουμε και λιγότερες ρυτίδες- και τα μάτια από την έντονη ηλιακή ακτινοβολία.

Διαλέξτε τη σωστή κρέμα ματιών ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας και την ηλικία σας και απλώστε σωστά την κρέμα ματιών. Δεν απλώνετε ποτέ την κρέμα ματιών πολύ κοντά στα βλέφαρα. Η σωστή εφαρμογή ξεκινάει από την εξωτερική γωνία του φρυδιού ακολουθώντας το κόκαλο γύρω από τα μάτια και καταλήγοντας στο κέντρο του κάτω βλεφάρου. Η απόσταση από τα βλέφαρα πρέπει να είναι τουλάχιστον 2 εκατοστά. Απλώστε την κρέμα με πολύ απαλές κινήσεις.





Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: