Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ


ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ

Όχι, μην τρομάζεις, δεν θα σου μιλήσω για μαγικά φίλτρα και μαντζούνια που θα αχρηστεύσουν τελείως εσένα και την όρεξή σου να ασχοληθείς με το μόνο πράγμα που σε ευχαριστεί πραγματικά τον τελευταίο καιρό. Μιλώ για την περίπτωση εκείνη που είσαι με κάποιον, αλλά θες γιατί δεν είναι και πολύ καλός στον συγκεκριμένο τομέα, θες γιατί απλά τον έχεις βαρεθεί, θες να χωρίσουν τα τσανάκια και οι δρόμοι σας.
Και ποιος είναι ο ασφαλέστερος τρόπος από το να ακολουθήσεις την πρωτοπόρα Λυσιστράτη;
Μία αποχή από το σεξ θα τον ξενερώσει και θα τον κάνει να ψάξει για αλλού θύματα. Ξέρω, από μόνο του αυτό που κάνεις είναι ψιλοpathetic. Αν ωστόσο, έχεις βρει αλλού πορτοκαλιά που κάνει πορτοκάλια (και τι πορτοκάλια!) και αυτός δεν λέει να καταλάβει, ε δεν φταις σίγουρα εσύ.

Οπότε για να διασφαλίσεις ότι δεν θα ξαναπέσεις ποτέ στο κρεβάτι με το συγκεκριμένο άτομο (γλιτώνοντας και τη σχετική εφιαλτική εμπειρία) ακολούθησε τους ακόλουθους χρυσούς και αλάνθαστους κανόνες:
Να είσαι πολύ πολύ πολύ γκρινιάρα. Για το παραμικρό και με κάθε δυνατή αφορμή. Ο ασφαλέστερος τρόπος για να ξενερώσεις έναν άντρα και να τον κάνεις να μην έχει την παραμικρή διάθεση όχι για σεξ, αλλά να σου ξαναμιλήσει για το υπόλοιπο της βραδιάς, είναι τα νεύρα και η γκρίνια. Fact.
Να είσαι απαιτητική. Και να του δείξεις τις τελευταίες φορές ότι δεν σε ικανοποιεί καθόλου και ότι γενικά έχεις περάσει πολύ καλύτερα στο στρώμα σου, μην σου πω και ότι θα ήσουν πολύ καλύτερα αν ήσουν κάπου αλλού. Το ξέρω, τον καταστρέφεις κανονικά, αλλά αν κινδυνεύει και η δική σου ψυχική ηρεμία, ποιος νοιάζεται;
Να μην περιποιείσαι τον εαυτό σου. Αλλά καθόλου. Να κυκλοφορείς με τα πιο ξενέρωτα ρούχα και εσώρουχα εντός και εκτός σπιτιού, και γενικά να βγάλεις τον πιο ντεκαβλέ εαυτό που θα μπορούσες να βγάλεις. Άλλη ασφαλέστατη μέθοδος για ξενέρωμα και κόψιμο κάθε σχετικής όρεξης εν τη γενέσει της…
Τρίχα. Δεν υπάρχει άντρας που να μην τον αηδιάζει. Έτσι, αν στο παραπάνω ατημέλητο λουκ, συνδυάσεις και λίγη παραπάνω τρίχα (χωρίς να γίνεις και αρκούδα, έτσι;) , ακόμη και πολύ πολύ χαμηλά, να είσαι σίγουρη ότι δεν θα σε πλησιάσει ξανά. Αφιερωμένο στον κολλητό Μήτσο…
Δείξε του ότι βαριέσαι. Πολύ. Τρελά. Απύθμενα. Και ότι δεν έχεις την παραμικρή όρεξη. Λιώσε στον καναπέ (με ντεκαβλέ πιζάμες, το είπαμε), βγάλε τα μάτια σου στο λάπτοπ, και γενικότερα μην κάνεις το παραμικρό για να του ερεθίσεις το αρχέγονο ένστικτό του (χαχαχα). Επίσης θαυματουργό… Το να κλειστείς στον εαυτό σου και να μην του πολυμιλάς, εννοείται ότι βοηθάει και μετράει εξτρά.
Αν γίνει το μοιραίο, μη συμμετέχεις. Αν δεν μπορείς να το αποφύγεις με τίποτα, γίνε το βασίλειο του πάγου στα Χρονικά της Νάρνια και απλά… μαρμαρόπλακα! Κάνε ότι δεν καταλαβαίνεις τίποτα, όσο κι αν αυτός πασχίζει. Ε, κι αν δεν καταλαβαίνει ούτε τότε, πάει να πει ότι είναι στόκος, οπότε σούταρέ τον ευθέως. Αν και δεν νομίζω, το λογικότερο είναι ότι στις επόμενες μέρες θα τριγυρνάς και επισήμως ελεύθερη κι ωραία, με το νέο σου αμόρε….




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: