Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Εσείς τι πιστεύετε για το τατουάζ ;;;



Το τατουάζ είναι απόφαση ζωής, κάτι που θα το κουβαλάς μαζί σου για πάντα. Γι’ αυτό έχε στο νου σου τα παρακάτω:


Τα τατουάζ είναι σοβαρή υπόθεση
Κρατάνε περισσότερο από τον έρωτα και το στεγαστικό δάνειο. Πρέπει λοιπόν να αποφασίσεις με ωριμότητα και με σοφία. Έλα τώρα, σοβαρά, ο Μικυ Μάους στον πισινό σου είναι δήλωση ζωής; Η tribal λωρίδα στο κάτω μέρος της πλάτης σου (ή είναι στο πάνω μέρος του κ*^*υ σου) κι αυτό δήλωση ζωής είναι; Tribe= φυλή. Μην με προκαλείς να σε ρωτήσω ειρωνικά «Σε ποια φυλή ανήκετε, madame;» Το να κάνεις τατουάζ είναι πραγματική δήλωση του χαρακτήρα σου γι’ αυτό ψάξε καλύτερα και μην κολλήσεις στο fancy σχεδιάκι που έχει στην βιτρίνα το τατουατζίδικο. Ένας καλός κανόνας είναι: βρες ένα σχέδιο και περίμενε έναν χρόνο. Αν εξακολουθεί να σου αρέσει, χτύπησέ το!


Μην «χτυπάς» το όνομά του
Ως προς το συγκεκριμένο ούτε ο παραπάνω κανόνας «περιμένω ένα χρόνο» δεν πιάνει.Θα σου πω μια πονεμένη ιστορία. Νόμιζε ότι ο Στέφανος ήταν ο ΕΝΑΣ και πήγε να «χτυπήσει» το όνομά του. Ο σοφός τατουατζής της είπε «Αυτό που κάνεις είναι το φιλί του θανάτου. Η σχέση σου από τώρα έχει πάνω της κατάρα». Γέλασε με το ύφος του και τον αγνόησε. Όπως αγνόησε και τον Στέφανο λίγους μήνες μετά. Δεν αγνόησε όμως καθόλου τα λεφτά που χάλασε για να αφαιρέσει την «σφραγίδα» του τελειωμένου έρωτα.


Οι τατουατζήδες είναι καλλιτέχνες
Έχω εφτά τατουάζ (μερικά τα ‘χω μετανιώσει, μερικά τα λατρεύω), όλα από διαφορετικούς καλλιτέχνες. Οι περισσότεροι μου φάνηκαν λίγο περίεργοι όταν τους πρωτοείδα. Όμως! Το τατουάζ είναι ένα γεγονός που θα σου αλλάξει τη ζωή, ενώ γι’ αυτόν είναι άλλος ένας πελάτης. Σωστά; Λάθος! Όσο σημαντικό είναι για σένα αυτό που θα χτυπήσεις στο κορμί σου, άλλο τόσο σημαντικό είναι γι’ αυτόν, να δημιουργήσει άλλο ένα έργο τέχνης. Γιατί είναι καλλιτέχνης και το σχέδιο που θα φτιάξει είναι δημιούργημά του και θα δώσει το 100% της τέχνης του για να τα κάνει τέλειο. Επειδή, λοιπόν, είναι καλλιτέχνης, ρώτησε την γνώμη του, θα σου δώσει το απόσταγμα της σοφίας του με προθυμία αν δει ότι είσαι πρόθυμη να την ακούσεις.


Έχε τη δύναμη της γνώμης
Να είσαι συγκεκριμένη στο τι θέλεις, αν το έχεις αποφασίσει. Αν δεις ότι ο καλλιτέχνης λέει τα δικά του, και τα δικά του δεν έχουν καμία σχέση με τα δικά σου, σήκω και φύγε. Μπορεί να σου φαίνεται κάπως, να παρατήσεις σύξυλο έναν χυλιοτρυπημένο τύπο με τατουάζ στο ξυρισμένο του κεφάλι αλλά δεν θα το μετανιώσεις.


Ο καλός ο τατουατζής είναι σαν τον καλό γιατρό
…και σαν τον καλό κομμωτή και σαν τον καλό εραστή. Αξίζει δηλαδή να περιμένεις μέχρι να βρεις τον κατάλληλο. Και συνήθως ο καλό τατουατζής είναι και καλός ακροατής (σαν τον καλό κομμωτή, τον καλό γιατρό και τον καλό εραστή βεβαίως).


Μην κάνεις τατουάζ μεθυσμένη
Όχι γιατί θα κάνεις χαζομάρα και θα το μετανιώσεις. Απλά όταν υπάρχει πολύ αλκοόλ στο αίμα σου, θα αιμορραγείς περισσότερο.


Ναι, πονάει
Φαντάσου ότι μια καυτή βελόνα τρυπάει το δέρμα σου, σταθερά και επαναλαμβανόμενα. Εγώ έχω σε κάθε χέρι ένα μάτσο χαρτομάντηλα –γιατί οι παλάμες μου ιδρώνουν από τον πόνο, μασάω ένα πακέτο τσίχλες και λέω στον εαυτό μου «Σκέψου τι ωραίο που θα είναι όταν τελειώσει».


Το τατουάζ είναι ιερό
Είναι συμβόλαιο ζωής, σαρκική θυσία σε ένα σύμβολο που εκφράζει το πραγματικό εγώ σου. Και θα είναι εκεί να σου υπενθυμίζει τον πραγματικό σου εαυτό. Γι’ αυτό… κάντο με ευλάβεια ή μην το κάνεις καθόλου

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: