Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Το φόρεμα που κόβει πόντους & αδυνατίζει


Αυτό κι αν είναι θαυματουργό φόρεμα!

Το έχεις πάθει άπειρες φορές. Αγοράζεις ένα βραδινό φόρεμα αλλά το ύφασμα δεν σε κολακεύει, παραείναι στενό ή κάνει τα παχάκια σου να ξεχωρίζουν επικίνδυνα.
Έλα όμως που η σχεδιάστρια Στέλα Μακ Κάρτνεϊ (Stella McCartney) γνωρίζει πολύ καλά τις γυναικείες ανάγκες και δημιούργησε ένα φόρεμα (μίνι ή μάξι) που σέβεται τις ανάγκες σου και είναι πραγματικά θαυματουργό.
Με το φόρεμα αυτό από τη συλλογή ''evening 2012''εμφανίστηκε τόσο η Κέιτ Μος, όσο και η Γιασμίν λε Μπον στο λανσάρισμα της κολεξιόν ''Stella McCartney Χειμώνας 2012" στο Μέιφεαρ.
Μάγεψε η Κέιτ με το  μαύρο μίνι φόρεμά της!
Μάγεψε η Κέιτ με το
μαύρο μίνι φόρεμά της!
Το μαγικό αυτό φόρεμα ξεγελά το μάτι και κάνει τους γύρω σου να πιστεύουν πως η σιλουέτα σου είναι πιο λεπτή
Θα πεις, τι ανάγκη είχε η 38χρονη Μος να δείξει πιο λεπτή; Καμία, αλλά όλες οι γυναίκες έχουμε μια κάποια ανασφάλεια. Βέβαια, η Λε Μπον, στα 47 της χρόνια, προτίμησε τη maxi εκδοχή του φορέματος σε χρώμα μπλε ναυτικό.
Πριν μερικά χρόνια, και η Κέιτ Γουίνσλετ είχε επενδύσει τα ευρώ της σε μια παλαιότερη ασπρόμαυρη εκδοχή του αδυνατιστικού φορέματος της Μακ Κάρντεϊ και το αποτέλεσμα ήταν και τότε φανταστικό!
Το τρικ κρατά από παλιά!
Το τρικ κρατά από παλιά!
Για να δεις ολόκληρη της evening 2012 συλλογή της McCartney κάνε κλικεδώ:
Αν πάλι προτιμάς να πετύχεις μια πιο οικονομική εκδοχή του μαγικού φορέματος, στόχευσε εκείνο που οι διαφάνειές του στην πλάτη και τη μέση θα είναι παρόμοια με εκείνο της βρετανίδας σχεδιάστριας. Κάτι παρόμοιο βρήκαμε Μiss Selfridge με 25 ευρώ μόνο.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: