Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Έρχονται οι βρικόλακες «α λα ελληνικά»


Μετά το «Λυκόφως» και το «True blood» έρχονται οι βρικόλακες α λα ελληνικά, με την υπογραφή του Αλέξανδρου Ζαρμπή. Αν και πολλά έχουν ακουστεί γι' αυτή την παραγωγή,
δεν είναι ακόμη βέβαιο πως θα τη δούμε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν από το Mega.

Η φιλόδοξη παραγωγή, όπως φαίνεται από τον «πιλότο», δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το Χόλιγουντ. Βέβαια, για να μεταφερθεί ένα τέτοιο σενάριο στη μικρή οθόνη, σημαντικό ρόλο παίζει και το budget που πρέπει να διαθέσει το κανάλι και η εταιρεία παραγωγής προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα με υψηλής τεχνικής εφέ και να δοθεί η ανάλογη σημασία που απαιτείται. Το σενάριο της σειράς συνυπογράφουν ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σάκκαλη.

Αν και είναι η πρώτη φορά που θα προβληθεί στη μικρή οθόνη θρίλερ ελληνικής παραγωγής, όσοι έχουν δει τον «πιλότο» έχουν να λένε πως πρόκειται για κάτι πολύ αξιόλογο και με πολύ καλό καστ. Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Ορέστης Τζιόβας είναι το ζευγάρι που θα φέρει στον κόσμο τον κακό βρικόλακα, τον Γιώργο Χρυσοστόμου.

«Μακάρι να γίνει και να μη μείνει μόνο στον "πιλότο". Είναι ένα concept στο οποίο πιστεύω πολύ» δηλώνει με ενθουσιασμό η Κατερίνα Παπουτσάκη στην «Εspresso». «Ο Αλέξανδρος, εκτός από φίλος μου, είναι και φανταστικός σκηνοθέτης. Όσο για το σίριαλ, είναι κάτι πολύ ξεχωριστό και αυτό φαίνεται από τον "πιλότο". Προς το παρόν δεν μπορώ να πω κάτι, εκτός του ότι εύχομαι να προχωρήσει στην υλοποίησή του».

Σύμφωνα με πληροφορίες κάθε επεισόδιο θα συνδέεται με το προηγούμενο μέσα από μια αναδρομή που θα γίνεται στην αρχή. Ακόμη και ένας κακός βρικόλακας έχει τη μούσα του. Στην περίπτωση αυτή είναι μια θνητή δημοσιογράφος.

Η πλοκή φαίνεται να έχει πολύ ενδιαφέρον και ειδικά στο δυναμικό νεανικό κοινό, στο οποίο στοχεύουν περισσότερο τα κανάλια για να κάνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Άλλωστε η νεολαία, όπως έδειξαν και οι χολιγουντιανές παραγωγές, τρελαίνεται για το άγνωστο, τα βαμπίρ και τους βρικόλακες!

ΠΗΓΗ: espressonews.gr

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: