Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Σφοδρή κακοκαιρία – Εγκλωβισμένοι στην Εγνατία (vids)


Από το βράδυ της Τετάρτης, χιόνια και καταιγίδες συνθέτουν το σκηνικό του καιρού στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα. Η επέλαση του χιονιά κλείνει

τα σχολεία και δυσκολεύει τις μετακινήσεις των οδηγών, οι οποίοι οφείλουν να κυκλοφορούν με αντιολισθητικές αλυσίδες. 



Νωρίτερα 100 οχήματα είχαν εγκλωβιστεί σε χιονοθύελλα στην Εγνατία, ενώ τα προβλήματα στην κυκλοφορία συνεχίζονται ακόμη και τώρα. Στο σημείο προσπαθούν να φτάσουν εκχιονιστικά μηχανήματα, κάτω από δυσμενείς συνθήκες. 



Στο Βατερό Κοζάνης, 5 οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να καταλήξει ένας σοβαρά τραυματίας. 

Το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας, όμως, προκάλεσε προβλήματα και στις υπόλοιπες μετακινήσεις: Οι θαλάσσιες συγκοινωνίες έχουν διακοπεί στα περισσότερα λιμάνια της χώρας, λόγω των θυελλωδών ανέμων που κρατάνε δεμένα τα πλοία στα λιμάνια και τα πορθμεία της χώρας. Στο Μικρολίμανο, μάλιστα, μέρος της προβλήτας που δένουν τα σκάφη κόπηκε και βυθίστηκε στη θάλασσα χωρίς –ευτυχώς- να προκληθούν άλλες ζημιές. 



Σε πόλεις όπως η Φλώρινα και τα Γρεβενά, αυτοκίνητα και αυλές σπιτιών καλύπτονται στα λευκά, ενώ απλοί πολίτες και υπάλληλοι του δήμου προσπαθούν να καθαρίσουν τους δρόμους. 

Τα πρώτα χιόνια έπεσαν και μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στο αεροδρόμιο Μακεδονία ματαιώθηκαν το πρωί όλες οι προσγειώσεις αεροσκαφών, λόγω παγετού, ενώ οι πρώτες προσγειώσεις άρχισαν να πραγματοποιούνται το απόγευμα.



Κλειστά παρέμειναν τα σχολεία στους νομούς Φλώρινας, Καστοριάς, Κοζάνης και Γρεβενών, ενώ οι γονείς θα πρέπει να ενημερωθούν για το αν τα σχολεία θα είναι ανοιχτά αύριο Παρασκευή – τελευταία ημέρα πριν την διακοπή των μαθημάτων για τις γιορτές των Χριστουγέννων... 


Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: