Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Tα ζώδια της εβδομάδας


Αστρολογικές προβλέψεις 18-24 Δεκεμβρίου 2011


Κριός
Tip της εβδομάδας: Προσοχή σε ξαφνικά γεγονότα και αλλαγές, κυρίως στη δουλειά. Τις τελευταίες ημέρες τα έσοδα μπορεί να έχουν παγώσει, ωστόσο μετά τη Δευτέρα θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Προσέξτε ωστόσο τις σπατάλες. Ευνοϊκές ημέρες για επαφές με άτομα εξουσίας, τα οποία θα σας ευεργετήσουν με κάποιον τρόπο - αν φυσικά έχετε εργαστεί γι’ αυτό.

ΕΡΩΤΑΣ**
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ***
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ***
ΥΓΕΙΑ**
Ταύρος
Tip της εβδομάδας: Προσοχή στις σπατάλες και στις υπερβολές στις απολαύσεις. Ιδιαίτερα ευνοϊκό για το ζώδιό σας το τυχερό τρίγωνο Ηλιου-Δία, το οποίο φέρνει λίγο πρόωρα τα Χριστούγεννα για εσάς! Ετσι είναι πιθανό να πάρετε ορισμένα δώρα, ευχάριστα νέα ή εξελίξεις, ενώ οι γνώσεις και η δημοτικότητά σας αυξάνουν. Τα ταξίδια είναι πηγή χαράς.

ΕΡΩΤΑΣ***
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ***
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ***
ΥΓΕΙΑ****
Δίδυμοι
Tip της εβδομάδας: Ιδανική εποχή για περιποίηση εμφάνισης και ψώνια. Δέχεστε την εύνοια της Αφροδίτης από τον Υδροχόο, η οποία αυξάνει τη γοητεία και τις κατακτήσεις σας, ενώ νιώθετε λίγο πιο ήρεμοι. Τα οικονομικά σας που είχαν «στεγνώσει» βελτιώνονται, ενώ υπάρχει και υποστήριξη από τρίτους. Απότομες αντιδράσεις στις φιλίες.

ΕΡΩΤΑΣ****
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ****
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ***
ΥΓΕΙΑ**
Καρκίνος
Tip της εβδομάδας: Η ευγνωμοσύνη είναι το κλειδί για την αφθονία. Αρκετά ευνοϊκή για τις σχέσεις και την κοινωνική σας ζωή είναι η τυχερή όψη Ηλιου-Δία, η οποία προσφέρει ευχάριστες εξελίξεις, ενθουσιασμό, γενναιοδωρία, πληρότητα και διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου. Βέβαια το τετράγωνο Ηλιου-Ουρανού φέρνει ένταση και κάποια απρόοπτα.

ΕΡΩΤΑΣ***
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ**
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ**
ΥΓΕΙΑ***
Λέων
Tip της εβδομάδας: Προσοχή σε ακρότητες στις απολαύσεις. Ιδιαίτερα θετική για τα επαγγελματικά σας είναι η τυχερή όψη Ηλιου-Δία, η οποία προσφέρει εύνοια από ανωτέρους, επιτυχίες, δημοτικότητα και θετικές εξελίξεις. Δεν λείπουν και κάποιες ξαφνικές αλλαγές. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο φέρνει ερωτικές κατακτήσεις και πολύ φλερτ.

ΕΡΩΤΑΣ****
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ***
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ****
ΥΓΕΙΑ***
Παρθένος
Tip της εβδομάδας: Προσοχή σε κάποια έκτακτα έξοδα. Πάρα πολύ καλό για το ζώδιό σας το τυχερό τρίγωνο Ηλιου-Δία, το οποίο «ανοίγει» τη ζωή σας, φέρνοντας επιτυχίες, αισιοδοξία, γνώσεις, δημοτικότητα και ευκαιρίες για ωραία ταξίδια. Ευχάριστες εξελίξεις σε σχέση με τα παιδιά. Εύνοια σε θέματα σπουδών και νομικών. Χαρά της ζωής.

ΕΡΩΤΑΣ***
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ***
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ***
ΥΓΕΙΑ***
Ζυγός
Tip της εβδομάδας: Τα σοκ έχουν στόχο να σας ενεργοποιήσουν. Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου ανεβάζει τη γοητεία σας και φέρνει ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ. Η δύσκολη όψη Ηλιου-Ουρανού, βέβαια, προκαλεί απότομες συμπεριφορές σε σχέσεις και οικογένεια. Καλά πάνε θέματα σπιτιού ή κληρονομικά.

ΕΡΩΤΑΣ**
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ***
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ**
ΥΓΕΙΑ**
Σκορπιός
Tip της εβδομάδας: Μην το παρακάνετε με τα ψώνια και το φαγητό. Ευνοϊκό για τις σχέσεις το τρίγωνο Ηλιου-Δία, που φέρνει θετικές εξελίξεις και ευτυχία. Στον χώρο εργασίας είναι πιθανές ξαφνικές αλλαγές ή αναστάτωση και προβλήματα στην επικοινωνία. Αλλωστε ο εργασιακός τομέας θα σας κρατά σε εγρήγορση για αρκετά χρόνια ακόμα.

ΕΡΩΤΑΣ****
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ***
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ**
ΥΓΕΙΑ***
Τοξότης
Tip της εβδομάδας: Καλή εποχή για ξεκίνημα μαθημάτων και σεμιναρίων. Πολύ καλό για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας είναι το τυχερό τρίγωνο Ηλιου-Δία, το οποίο φέρνει ευκαιρίες ανάπτυξης, ευκολίες ή καρποφορία κάποιων κόπων - μην τα παίρνετε ως δεδομένα. Κυκλοθυμία και απροσδόκητες αντιδράσεις στα ερωτικά - αίσθημα ανασφάλειας.

ΕΡΩΤΑΣ**
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ***
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ****
ΥΓΕΙΑ**
Αιγόκερως
Tip της εβδομάδας: Μην είστε τόσο αντιδραστικοί. Η είσοδος του Ηλιου στο ζώδιό σας σχηματίζει ένα πολύ θετικό τρίγωνο με τον Δία, το οποίο φέρνει τύχη και ευνοϊκές εξελίξεις στα ερωτικά και τους προσωπικούς σας στόχους. Δημοτικότητα, χαρά, αισιοδοξία και επιτυχίες, χωρίς να λείψουν ωστόσο ορισμένα απρόοπτα και αναστάτωση.

ΕΡΩΤΑΣ****
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ****
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ***
ΥΓΕΙΑ***
Υδροχόος
Tip της εβδομάδας: Εποχή για φλερτ αλλά και για ψώνια. Η γλυκιά Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σας και ομορφαίνει την εμφάνιση και τη διάθεσή σας. Προσέξτε όμως να μην το παρακάνετε με γλυκά, απολαύσεις και σπατάλες. Συναισθηματικές ακρότητες. Εκτιμήστε τα δώρα της ζωής. Ευτυχές κλείσιμο ζητημάτων.

ΕΡΩΤΑΣ****
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ****
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ**
ΥΓΕΙΑ**
Ιχθύες
Tip της εβδομάδας: Ιδανικές ημέρες για ταξίδια με φίλους. Ευχάριστη κοινωνική ζωή υπόσχεται το θετικό τρίγωνο Ηλιου-Δία αυτή την εβδομάδα, με συναντήσεις με συγγενείς και φίλους. Χρειάζεται προσοχή σε κάποια έκτακτα έξοδα που προκαλεί το τετράγωνο Ηλιου-Ουρανού, γι’ αυτό προνοήστε.


ΕΡΩΤΑΣ**
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ**
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ****
ΥΓΕΙΑ**

* ΔΥΣΚΟΛΑ ** ΜΕΤΡΙΑ *** ΚΑΛΑ **** ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ


Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: