Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Ευκαιρία για reunions προσφέρει το Rock n Roll Hall Of Fame



Ιδιαίτερη υπόσχεται πως θα είναι η φετινή τελετή εισόδου στο Rock n Roll Hall Of Fame. Οι Guns n Roses, οι Faces και οι Red Hot Chili Peppers μπαίνουν στο κλειστό αυτό κλαμπ και είναι ευκαιρία για reunions.

Για τους Guns n Roses η ερώτηση είναι προφανής. Θα έχουμε τι χαρά να δούμε πάνω στη σκηνή τον Axl Rose και τον Slash. Τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα αλλά πλέον οι δύο πλευρές δείχνουν να έχουν αφήσει τις διαφορές τους στο παρελθόν. Θυμίζουμε πως ο Slash έφυγε από τη μπάντα το 1996.
Οι Faces που εδώ και μερικούς μήνες έχουν επιστρέψει αλλά με τον Mick Hucknall (Simple Red) στα φωνητικά, θεωρείται πως σίγουρα θα βρεθούν ξανά με τον Rod Stewart ενώ για τους Red Hot Chili Peppers έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα τους συνοδεύσει και ο πρώην κιθαρίστας τους, John Frusciante.


Το Rock n Roll Hall Of Fame όμως θα αποκτήσει και άλλα τρία μέλη. Είναι οι Beastie Boys, o τραγουδιστής της folk, Donovan και η μακαρίτισσα, Laura Nyro.



H τελετή εισόδου θα διεξαχθεί στο Κλίβελαντ του Οχάιο στις 14 Απριλίου. Το Rock n Roll Hall Of Fame υπάρχει από το 1986. Για να έχει δικαίωμα να μπει κάποιος, πρέπει να έχουν συμπληρωθεί 25 έτη από την πρώτη του κυκλοφορία.
 



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: