Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

O Βενγκέρ οδεύει προς ''αναίμακτο'' rotation


Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν έχει καταλήξει ακόμα τόσο στην αποστολή όσο και στην ενδεκάδα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Τρίτη.


Η εξασφάλιση της πρώτης θέσης του ομίλου, δίνει την δυνατότητα στον Βενγκέρ να προχωρήσει σ' ένα ''προσεγμένο'' και συνάμα ''αναίμακτο'' -ως προς την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας- rotation.

Πληροφορίες του pamesports.gr από το νησί, αναφέρουν πως ο Αλσατός τεχνικός, σίγουρα θα ''δώσει'' ανάσες σε ορισμένους από τους βασικούς του παίκτες, αλλά αναμένεται να διατηρήσει κάποιους βασικούς στο αρχικό σχήμα, με σκοπό να παραμείνει αναλλοίωτη η αγωνιστική φυσιογνωμία των ''κανονιέρηδων''.

Οι Φαν Πέρσι, Ζερβίνιο, Ράμσεϊ, Γουόλκοτ και Σονγκ αναμένεται να ξεκουραστούν, με τους Σαμάκ, Μπεναγιούν και Αρσάβιν να κερδίζουν θέση στο αρχικό σχήμα της Τρίτης.

Ο Βενγκέρ θα χρησιμοποιήσει και ''μικρούς'' στην Αθήνα όπως τους Άλεξ Τσαμπερλέιν, Φράνσις Κοκελίν και Εμάνουελ Φρίμπονγκ, αλλά είναι πολύ σοβαρό το ενδεχόμενο να διατηρήσει ακέραιαη την αμυντική του γραμμή, η οποία στον χθεσινό αγώνα με την Γουίγκαν απαρτιζόταν από τους Αντρέ Σάντος, Μερτεζάκερ, Βερμάελεν και Κονσιελνί.

Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν σύντομα, καθώς στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η αποστολή της Άρσεναλ για την Αθήνα.

ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: