Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Τα Χριστούγεννα της Lady Gaga


Οικογενειακά, συντροφιά με φίλους, συγγενείς και τον σύντροφό της θα περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων η Lady Gaga. Μάλιστα, της αρέσει τόσο πολύ να μαγειρεύει που ανέλαβε
αυτή να κάνει τον σεφ τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων όταν ο φίλος της Taylor Kinney θα έρθει από την Πενσιλβάνια στην πόλη του Μεγάλου Μήλου για να είναι κοντά της τις ημέρες αυτές. Έτσι θα γνωρίσει και η οικογένεια τον σύντροφό της και η ίδια θα επιδείξει τις μαγειρικές της ικανότητες.

Στο μεταξύ, η popstar ενημερώθηκε ότι ο Βρετανός σωφέρ της, που αναλαμβάνει να τη μεταφέρει όταν η ίδια δίνει συναυλίες στη Μ. Βρετανία, θα γίνει μπαμπάς. Οπότε θέλησε να του κάνει ένα γενναιόδωρο αλλά και πρωτότυπο δώρο. Έτσι, παρήγγειλε βρεφικές πάνες για έναν χρόνο κι επειδή θα μείνει για αρκετό χρόνο στις ΗΠΑ και δεν θα μπορέσει να του τις πάει η ίδια, ζήτησε να του αποσταλούν στο σπίτι του. Επίσης, ζήτησε από τον εσωτερικό διακοσμητή της να πάει στο σπίτι του και να μετατρέψει το άδειο δωμάτιο σε όμορφο παιδικό ώστε να είναι έτοιμο να υποδεχθεί το νέο μέλος της οικογένειας του σωφέρ της.

ΠΗΓΗ: ΤΗΕ SUN
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: