Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Internet Explorer: Η Microsoft θα τον ενημερώνει αυτόματα!



Καλά νέα, για όλους! Η Microsoft αποφάσισε να είναι πλέον σίγουρη ότι όλοι θα έχουν την πιο πρόσφατη έκδοση Internet Explorer και για αυτό τον σκοπό ενεργοποίησε τις αυτόματες ενημερώσεις.

Μέχρι τώρα, είναι αλήθεια ότι patches και βασικές εκδόσεις συμπεριλαμβάνονταν και πραγματοποιούνταν μέσω του Windows Update. Ωστόσο, σύμφωνα με το proho.gr, η μετάβαση από τη μία έκδοση στην άλλη, δεν ήταν πλήρως αυτοματοποιημένη- μιας και άνοιγε σε διαφορετικό παράθυρο η ειδοποίηση ότι ο τάδε Internet Explorer ήταν έτοιμος για λήψη, ένα επιπλέον βήμα αρκετό για να αποθαρρύνει πολλούς.

Από δω και στο εξής, όμως, ο Internet Explorer θα ενημερώνεται το ίδιο αθόρυβα με τα Windows, ξεκινώντας από τον Ιανουάριο. Οι πρώτοι που θα απολαύσουν την νέα λειτουργία είναι οι κάτοικοι της Αυστραλίας και Βραζιλίας και έπειτα θα κυκλοφορήσει και στον υπόλοιπο κόσμο.

Ο Ryan Gavin, ανώτερος διευθυντής της Microsoft για τον Internet Explorer, επεσήμανε διάφορα οφέλη, με κυριότερο ότι η συνολική ασφάλεια της κοινότητας των χρηστών των Windows θα βελτιωθεί, μιας και θα αντικατασταθούν πολλές ξεπερασμένες εκδόσεις του προγράμματος, ενώ από την άλλη οι προγραμματιστές θα μπορούν πλέον να αφοσιωθούν στην κατασκευή ιστοσελίδων για σύγχρονους browser.
Πηγη

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: