Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Η Νάταλι Πόρτμαν δημοφιλέστερη ηθοποιός στο IMDb


Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας IMDb δημοσίευσαν, όπως κάθε χρόνο, τη λίστα με τους ηθοποιούς που κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις στην επισκεψιμότητα του δημοφιλούς σάιτ για τον κινηματογράφο.


Η Νάταλι Πόρτμαν και η Μίλα Κούνις, οι δύο πρωταγωνίστριες στο ψυχολογικό θρίλερ «Μαύρος Κύκνος» του Ντάρεν Αρονόφσκι, βρέθηκαν στην κορυφή «εκθρονίζοντας» τον Τζόνι Ντεπ.
Το κοινό προτίμησε να διαβάσει τα δικά τους προφίλ στο IMDb, ενώ ο πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» , Τζόνι Ντεπ βρέθηκε στην τρίτη θέση, μετά από έξι χρόνια συνεχούς παρουσίας στην κορυφή.
Η Έμμα Στόουν, η πρωταγωνίστρια στο δράμα «Οι υπηρέτριες» κατέλαβε την τέταρτη θέση.
Ο Κρις Χέμσγουορθ που έπαιζε στην περιπέτεια «Θορ» είδε τις μετοχές του να ανεβαίνουν, στην πέμπτη θέση. Επόμενη στη σειρά αναδείχτηκε η Ολίβια Γουάιλντ (από το «Cowboys and aliens»), ενώ στην έβδομη θέση βρέθηκε η Τζένιφερ Λώρενς, η ανερχόμενη ηθοποιός η οποία ήταν υποψήφια για Όσκαρ στο ρεαλιστικό δράμα «Στην καρδιά του χειμώνα».
Ο πολυβραβευμένος Τζορτζ Κλούνεϊ , πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης του πολιτικού θρίλερ «Αι ειδοί του Μαρτίου», ο οποίος ξεχώρισε φέτος και για την ερμηνεία του στο δράμα «Οι απόγονοι», του Αλεξάντερ Πέιν, περιορίστηκε στην όγδοη θέση.
Για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια, κανείς από τους νεαρούς σταρ του «Twilight» δεν εμφανίστηκε στις πρώτες δέκα θέσεις του IMDb, παρότι το σίκουελ «Χαραυγή, μέρος πρώτο», ανήκε στις πιο πετυχημένες εμπορικά ταινίες της χρονιάς. Η Κρίστεν Στιούαρτ, η οποία ήταν στη δεύτερη στη λίστα πέρυσι, έπεσε φέτος στη δωδέκατη θέση, ενώ ο Ρόμπερτ Πάτινσον που είχε βρεθεί πρώτος το 2009 και τρίτος το 2010, βρίσκεται πλέον στην εικοστή έκτη θέση.
Ο Κιθ Σίμαντον από το IMDb προσπαθώντας να ερμηνεύσει γιατί η Νάταλι Πόρτμαν βρέθηκε στην κορυφή, ανέφερε την ερμηνεία της στον «Μαύρο κύκνο» που της χάρισε το Όσκαρ αλλά και τη συμμετοχή της σε τρεις ακόμη ταινίες μέσα στο 2011: στη ρομαντική κομεντί «Μόνο το σεξ δεν φτάνει» και στις περιπέτειες «Your Highness» και «Θορ». Επιπλέον η Νάταλι Πόρτμαν είχε κερδίσει και πόντους δημοσιότητας, λόγω της εγκυμοσύνης της που ήταν το αγαπημένο θέμα των ταμπλόιντ.
Όσο για τη συμπρωταγωνίστριά της στον «Μαύρο κύκνο», Μίλα Κούνις, όχι μόνο συμμετείχε στην ταινία «Friends with benefits» αλλά κέρδισε και τις καρδιές των στρατιωτών, όταν παρουσιάστηκε σε ένα χορό του ναυτικού, μετά από τη δημόσια παράκληση-μέσω youtube-ενός θαυμαστή της που υπηρετούσε στο Αφγανιστάν.

Πηγη
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: