Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Οι πιο hot celebrities της χρονιάς (pics)


Η Βρετανίδα Katie Price, γνωστή και με το ψευδώνυμο Jordan, φιγουράρει στην πρώτη θέση της λίστα του Yahoo! Omg!, ως η πιο περιζήτητη και πολυσυζητημένη star της φετινής χρονιάς.

Η 33χρονη Price, κατέχει επάξια τον τίτλο, μιας και απασχόλησε φέτος επανειλημμένα τα media εξαιτίας του χωρισμού της από τον σύζυγο της Alex Reid και την σύντομη σχέση της με το μοντέλο Leandro Penna.


 

Από ότι φαίνεται, η πολυτάραχη προσωπική ζωή της sexy Jordan στάθηκε αρκετή, ώστε να αφήσει στη δεύτερη θέση την περσινή νικήτρια, Cheryl Cole.
 
Το top3 συμπληρώνει η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, η οποία είδε τις μετοχές της να εκτοξεύονται ύστερα από το γάμο της με τον πρίγκιπα William. 



Παράλληλα, το ενδιαφέρον των Βρετανών, κέντρισε και η αδελφή της πριγκίπισσας Catherine, Pippa Middleton, με αποτέλεσμα να την κατατάξουν στην 5η θέση της λίστας.



H διευθύντρια του site Yahoo! Omg!, Julia White, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μπορεί να περιμένατε ότι με το να στεφθεί περσινή βασίλισσα της λίστας του Yahoo με τους πιο περιζήτητους celebrities, η Cheryl Cole θα μπορούσε να διεκδικεί φέτος τον τίτλο της πριγκίπισσας και στην αληθινή ζωή.

Από ότι φάνηκε, έδωσε απλά το στέμμα της στην Katie Price, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο βρετανικός λαός ακόμη προτιμά τις “θνητές” celebrities από τις stars των βασιλικών οικογενειών. Ωστόσο αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι ότι η Cheryl Cole είναι ακόμη σε τόσο υψηλή θέση στη λίστα, παρά το γεγονός ότι δεν εμφανίζεται πλέον ως κριτής στο 'X Factor'».



Τέλος, αξίζει να παρατηρήσουμε ότι ο μόνος άντρας που είδε το όνομα του στην top10 Yahoo! Omg! list και συγκεκριμένα στην 7η θέση, είναι ο γνωστός παίκτης του ποδοσφαίρου Ryan Giggs, που τράβηξε φέτος τα φλας της δημοσιότητας λόγω της σχέσης του με την παίκτρια του «Big Brother'», Imogen Thomas. 



Αναλυτικότερα η Τop10 list διαμορφώθηκε ως εξής:

1. Katie Price
2. Cheryl Cole
3. Kate Middleton
4. Imogen Thomas
5. Pippa Middleton
6. Amy Winehouse
7. Ryan Giggs
8. Victoria Beckham
9. Kim Kardashian
10. Rihanna

Πηγή: Madame Figaro


ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: