Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

H "Lady" έχει το πιο ακριβό λαρύγγι!


Το στέμμα της πιο καλοπληρωμένης τραγουδίστριας για το 2011 πήγε σε μια λαίδη! Η Lady Gaga, σύμφωνα με τη σχετική λίστα του Forbes.com, είναι μηχανή… κοπής χρημάτων
αφού την περασμένη χρονιά έβγαλε 90 εκατομμύρια δολάρια, χάρη στις τρελές πωλήσεις των άλμπουμ της, τα δικαιώματα αλλά και την πολύ επιτυχημένη παγκόσμια περιοδεία της.

Ενδεικτικό του υπερβολικά μεγάλου ποσού των εσόδων της είναι ότι υπερβαίνουν το άθροισμα των εσόδων της δεύτερης και της τρίτης στη λίστα, δηλαδή της Τaylor Swift που κέρδισε 45 εκατομμύρια και της Κate Perry που έβγαλε 44 εκατομμύρια δολάρια.

Μεταξύ των δέκα κυριών της μουσικής που βρίσκονται στην κορυφή των εισπράξεων, συναντάμε νέες εισόδους αλλά και βετεράνους. Η Αdele, για παράδειγμα, μόνο με το άλμπουμ της «21», να έχει κυκλοφορήσει για λίγους μήνες, φαίνεται να κέρδισε 18 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που σημαίνει ότι και του χρόνου κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στη λίστα.

Οσο για τη Celine Dion, που δεν είναι και στα πάνω της αυτή την περίοδο, στον βαθμό τουλάχιστον που είναι η φρέσκια Αdele, πήγε καλύτερα εισπρακτικά, αφού κέρδισε 19 εκατομμύρια δολάρια, χάρη στα δικαιώματα αλλά και τα πολύ επιτυχημένα της σόου στο Λας Βέγκας.

Από την άλλη, τα έσοδα της Beyonce σημείωσαν πτώση και κυμάνθηκαν στα 35 εκατομμύρια δολάρια, κυρίως εξαιτίας των λίγων περιοδειών που έκανε. Ωστόσο, η επιτυχία του άλμπουμ της «4», των ρούχων της, αλλά και των δύο αρωμάτων που κυκλοφόρησε τη βοήθησαν να μην πέσει από την τέταρτη θέση της λίστας.

Στην πέμπτη θέση, τέλος, βρίσκεται η Rihanna, η οποία κέρδισε 29 εκατομμύρια δολάρια από τις πωλήσεις του άλμπουμ «Loud» αλλά και τα έσοδα της συνεργασίας της με την εταιρεία καλλυντικών CoverGirl.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο ότι μόνο πέντε από τις γυναίκες της λίστας βρίσκονται στη λίστα με τους 25 πιο υψηλά πληρωμένους μουσικούς ανεξαρτήτως φύλου, στην οποία βρίσκονται 13 άντρες τραγουδιστές και επτά συγκροτήματα.

Αυτό, όπως εξηγούν οι αναλυτές, αποδίδεται στο γεγονός ότι οι γυναίκες καλλιτέχνιδες δεν εκμεταλλεύονται τη φήμη τους στον βαθμό που το κάνουν οι άντρες στο επιχειρηματικό πεδίο.

ΠΗΓΗ: ESPRESSO
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: