Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Fitness συμβουλές από τους γιατρούς του Grey's Anatomy


fitness, foxlife, γυμναστική, grey's anatomy

Εδώ και 8 τηλεοπτικές σεζόν, οι γιατροί του “Grey's Anatomy” κόβουν ανάσες όχι μόνο με τις μεταξύ τους σχέσεις και ιατρικές υποθέσεις που αναλαμβάνουν αλλά και με την αψεγάδιαστη σιλουέτα που διαθέτουν.


Υιοθέτησε σήμερα κιόλας τα μυστικών των γιατρών του "Grey's" και απόκτησε σώμα ονειρικό σαν του Dr. Dreamy, Patrick Dempsey ή καυτούς κοιλιακούς όπως ο McSteamy, Eric Dane.


Οι συμβουλές του Πάτρικ:
O Patrick Dempsey στα 45 του χρόνια γνωρίζει πολύ καλά πως η τακτική γυμναστική μπορεί να τον διατηρεί σε φόρμα. Ο ''ονειρεμένος'' γιατρός που υποδύεται ο Πάτρικ, απαιτεί σκληρή δουλειά στο γυμναστήριο και για το λόγο αυτό ο Depsey έχει προσλάβει προσωπικό προπονητή με τον οποίο φτάνουν και τις 2μιση με 3 ώρες άσκησης τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα. Όποτε δεν γυμνάζεται, ο Πάτρικ κάνει ποδήλατο ενώ λατρεύει και το χειμερινό σκι. Η διατροφή του στηρίζεται σε ένα πρόγραμμα ισορροπημένο με λίγους υδατάνθρακες Τα κατορθώματα του Dr. Shepard dr μπορείς να τα κατορθώνεις στη Foxlife.


Πως αθλείται ο Eric Dane:
Ο έτερος κούκλος του σόου, ο Eric Dane ξεκίνησε να γυμνάζεται συστηματικά από νεαρή ηλικία ενώ πλέον φροντίζει να επικεντρώνεται σε καρδιαγγειακές ασκήσεις για να περιορίζει το ποσοστό λίπους στο σώμα του. Όσο για το τι τύπος είναι, ο Έρικ ξεκαθαρίζει πως λειτουργεί καλύτερα το πρωί οπότε και ξυπνά πριν χτυπήσει το ρολόι του, απολαμβάνει ένα καλό πρωινό και αμέσως μετά φροντίζει να τρέχει για τουλάχιστον μισή ώρα!Μάθε τα πάντα για τον Mac Steamy του "Grey's" στη διεύθυνση http://www.foxlifetv.gr/greysanatomy


Πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης η Ellen Pompeo:
Η Μέρεντιθ του "Grey's Anatomy", Ellen Pompeo πάλεψε πολύ για να χάσει τα κιλά που πήρε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Για να τονώσει την κοιλιά της, η Ellen προσέλαβε τον προπονητή Gregg Miele και μαζί ακολούθησαν εντατικό πρόγραμμα άσκησης των κοιλιακών (κυρίως με μπάλα) και του σώματός της συνολικά. Όσο για τη διατροφή της, η Pompeo έμαθε να φτιάχνει νόστιμες σαλάτες με φρέσκα λαχανικά ενώ η δίαιτά της στηρίχθηκε σε έξι βασικές τροφές: μάνγκο, μπανάνα, φυτικές ίνες, αυγό, φασόλια και σαρδέλες. Η Εllen ήταν έγκυος στα γυρίσματα του Greys το 2009. Ξαναδές τον έκτο κύκλο του σόου στο κανάλι Fox Live και δες την Ellen στην πιο γεμάτη φιγούρα του σώματός της.


Η χορτοφάγος Sandra Oh:
Η ανατρεπτική Christina Young του Greys ακολουθεί μια αμιγώς χορτοφαγική διατροφή και όπως η ίδια έχει τονίσει πολλές φορές, η χορτοφαγία αποτελεί για την ίδια τρόπο ζωής και όχι απλά μια ακόμα διατροφική επιλογή.

Για να τσεκάρεις φωτογραφίες των hot γιατρών του Grey's όπως είναι ο dr. Alex Karev ή ο dr. Dr. Jackson Avery, μην χάνεις λεπτό του αγαπημένου σόου στο Fox Life.


Πηγη:

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: