Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Στρατιώτες έτρωγαν εν αγνοία του κρέας από άλογο!


Στρατιώτες έτρωγαν εν αγνοία του κρέας από άλογο!
Χιλιάδες μουσουλμάνοι Τούρκοι στρατιώτες που υπηρετούν στα σύνορα με την Ελλάδα έτρωγαν εν αγνοία τους αλογίσιο και χοιρινό κρέας!
Στρατιωτικά εργαστήρια εξέτασαν τρόφιμα που καταναλώθηκαν από το προσωπικό της 4ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού που βρίσκεται στην Κεσσάνη της Ανδριανούπολης (σ.σ. η συγκεκριμένη μονάδα απέχει μερικά μόλις χιλιόμετρα από τον Έβρο) και μετά τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων, είδαν το φως της δημοσιότητας αποκαλυπτικά στοιχεία.

Οι Τούρκοι στρατιώτες κατανάλωσαν τρόφιμα (όπως σάντουιτς και χάμπουργκερ) στα οποία εντοπίστηκε κρέας αλόγου και χοιρινό! Όμως παρότι οι αναφορές των αποτελεσμάτων μεταβιβάστηκαν στα αρμόδια αρχηγεία, η πώληση αυτών των τροφίμων ουδέποτε σταμάτησε…

Οι αναφορές των αναλύσεων που ολοκληρώθηκαν στάλθηκαν στις ανώτερες διοικήσεις στις 14 Ιουνίου 2011. Ωστόσο η αποκάλυψη από την εφημερίδα Zaman προκάλεσε σάλο στην τουρκική κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά τα συμβόλαια προμήθειας κρέατος προβλεπόταν περιεκτικότητα σε μοσχαρίσιο 100%, ενώ σε κάποια άλλα 80% μοσχαρίσιο κρέας και 20% κοτόπουλο. Ο έλεγχος των εργαστηρίων έδειξε αντιθέτως ότι υπήρχε κρέας αλόγου και χοιρινό.

Οι συντάκτες της εφημερίδας αποκάλυψαν ότι οι σχετικές αναφορές και τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ετοιμάστηκαν 5 μήνες πριν από το αρμόδιο κτηνιατρικό ιατρείο και στη συνέχεια μεταβιβάστηκαν στην διοίκηση του 2ου Σώματος Στρατού. Ωστόσο παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις για το περιεχόμενο των τροφίμων, δεν ελήφθη κανένα μέτρο από τη στρατιωτική ηγεσία.

Η εταιρία που βρίσκεται στο επίκεντρο των κατηγοριών, ισχυρίζεται ότι πρόκειται για δολιοφθορά των προϊόντων της από ανταγωνιστή, υποστηρίζοντας ότι κατόπιν μικροβιολογικής ανάλυσης – διαθέτοντας αποδεικτικά αποτελέσματα – δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο παρατυπίας.

Στην αναφορά που εστάλη στην Ταξιαρχία στις 6 Ιουνίου 2011, υπογεγραμμένη από ειδικούς, διασαφηνίστηκε ότι στο περιεχόμενο των τροφίμων διαπιστώθηκε χοιρινό κρέας, κοτόπουλο, άλογο και γαλοπούλα. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι ο διευθυντής πωλήσεων της επίμαχης εταιρίας είναι απόστρατος αξιωματικός.

Ο ίδιος τονίζει ότι έστειλε τα προϊόντα σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες προς έλεγχο, στο κεντρικό ινστιτούτο ερευνών και ελέγχου τροφίμων στην Προύσα, δίχως να διαπιστωθεί το παραμικρό. Ισχυρίζεται δε ότι έχει στην διάθεσή του τα αποτελέσματα των αναλύσεων αυτών σύμφωνα με τις οποίες ουδέν ενοχοποιητικό για την εταιρία του αποδεικνύεται.

Φαίνεται ορισμένοι ένστολοι στη γείτονα εμπρός στο κέρδος αδιαφορούν για το αν παραβιάζονται βασικοί ιεροί κανόνες διατροφής (σύμφωνα με το Κοράνι που απαγορεύει ρητά το χοιρινό) και κυριολεκτικά δεν έχουν τον… Αλλάχ τους.

Πηγη

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: