Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Μετακομίζουν στο Παρίσι οι Μπέκαμ;


Η σεζόν στην αμερικανική Major League Soccer ολοκληρώθηκε θριαμβευτικά για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, που βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος
από τους Γκάλαξι του Λος Αντζελες.

Η μετακόμιση της οικογένειας πριν από λίγα χρόνια στις ΗΠΑ ήταν ξεκάθαρη απόφαση της Βικτόρια. Οπως φαίνεται, ο σύζυγός της δεν θα της χαλάσει το χατίρι ούτε τώρα. Η πρωτεύουσα της μόδας, το Παρίσι, και η ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν τους περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες.

Η επιρροή που ασκεί η πρώην «Spice Girl» στον άντρα της είναι γνωστή. Αυτό που η Βικτόρια δείχνει να θέλει διακαώς είναι η μετακόμιση στην Πόλη του Φωτός. Ωραίο και το Χόλιγουντ, αλλά τώρα η πρόκληση της γαλλικής πρωτεύουσας φαίνεται πως είναι μεγάλη για τη σύζυγο του Μπέκαμ. Η καριέρα της Βικτόρια στον χώρο της μόδας εξελίσσεται συνεχώς και αποδεικνύεται σπουδαίο ταλέντο.

Στα προσεχή σχέδιά της είναι να κάνει το Παρίσι μόνιμη βάση του οίκου μόδας που έχει ιδρύσει. Ξεκίνησε το 2004 με την επιμέλεια κολεξιόν για τζιν παντελόνια και το 2006 λάνσαρε γυαλιά ηλίου με την υπογραφή της.

Σήμερα, ο οίκος μόδας που διατηρεί θεωρείται από τους πλέον ανερχόμενους στη Βρετανία και η 37χρονη Βικτόρια έχει γίνει η αγαπημένη σχεδιάστρια πολλών celebrities, όπως η Χάιντι Κλουμ, η Εύα Λονγκόρια και η Ντρου Μπάριμορ.

Στα πρόσφατα Βρετανικά Βραβεία Μόδας τιμήθηκε ως δημιουργός του πιο πετυχημένου οίκου μόδας της χρονιάς, με έσοδα δεκαπέντε εκατομμυρίων λιρών, ξεπερνώντας σημαντικά ονόματα της μόδας, όπως η Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ και ο Τομ Φορντ.

Σε αναζήτηση κατοικίας

Με την παρουσία της στο Παρίσι η Βικτόρια στοχεύει ακόμη ψηλότερα στην ιεραρχία της μόδας, καθώς στα σχέδιά της είναι και νέα επιχειρηματικά projects. Ενας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας Μπέκαμ, ο 12χρονος Μπρούκλιν, ο 9χρονος Ρόμεο, ο 6χρονος Κρουζ, η μικρή Χάρπερ Σέβεν και η προσαρμογή τους σε ένα νέο περιβάλλον.

Φήμες θέλουν τη Βικτόρια να αναζητεί κατοικία μέσω μεσιτικού γραφείου και σχολείο για τα παιδιά της, ενώ μέσα στον Δεκέμβριο θα ταξιδέψει μέχρι τη γαλλική πρωτεύουσα για να δει υποψήφια σπίτια προς αγορά.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες και η απάντηση στον Καπέλο

Το συμβόλαιο του «Μπεκς» ολοκληρώνεται στο τέλος του χρόνου, κάτι που σημαίνει πως θα μπορεί να διαπραγματευτεί μόνος του τη μεταγραφή του. Στα 36 του χρόνια και με πολλά εκατομμύρια στην άκρη, ο Μπέκαμ θα επιδιώξει το τελευταίο καλό συμβόλαιο στην καριέρα του και αυτήν τη στιγμή οι Αραβες ιδιοκτήτες της Παρί είναι διατεθειμένοι να του το προσφέρουν.

Η γαλλική ομάδα φιλοδοξεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια και ο πρωταρχικός στόχος της είναι να ανέβει το πρεστίζ της. Και εδώ εμπλέκεται το όνομα Μπέκαμ, καθώς είναι ο πιο αναγνωρίσιμος ποδοσφαιριστής του κόσμου. Και τα λεφτά άλλωστε δεν είναι λίγα. Οι Γάλλοι προσφέρουν δεκατρία εκατομμύρια ευρώ για ενάμιση χρόνο συμβολαίου!

Τον Μπέκαμ διεκδικούν επίσης οι Τότεναμ και ΚΠΡ, χωρίς όμως πολλές πιθανότητες να τα καταφέρουν. Πέραν από το οικονομικό κομμάτι, ο Μπέκαμ δείχνει ορεξάτος ποδοσφαιρικά και σίγουρα θα θέλει να δώσει πληρωμένη απάντηση προς τον Φάμπιο Καπέλο, ομοσπονδιακό τεχνικό της Αγγλίας, που ξεκαθάρισε πως δεν τον υπολογίζει εν όψει του προσεχούς Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Στα σχέδια του Μπέκαμ είναι να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και για να το καταφέρει αυτό θα πρέπει να αγωνίζεται σε τοπ επίπεδο. Αυτές τις ημέρες ο Μπέκαμ βρίσκεται με την ομάδα του στην Ινδονησία στο πλαίσιο του Asia Pacific Tour και σύντομα θα πάρει την απόφασή του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

ΠΗΓΗ: Espresso
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

1 σχόλιο: