Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Μάσκα για το ντεκολτέ


Μάσκα για το ντεκολτέ από την Πόπη Γιαννάκου
Στην ώριμη επιδερμίδα οι μικρές ρητινούχες στο ντεκολτέ αρχίζουν και κάνουν την εμφάνισή τους .Σε συνδυασμό με τη χαλάρωση του δέρματος στο ντεκολτέ το θέαμα είναι αντιαισθητικό .
Το ντεκολτέ μιας γυναίκας και τα χέρια της προδίδουν την ηλικία της. Γι αυτό λοιπόν από πολύ μικρές ξεκινήστε να περιποιείστε το ντεκολτέ σας με φυσικές μάσκες και κρέμες.

Όταν μια γυναίκα επισκέπτεται την αισθητικό στην καμπίνα της αισθητικής για να τη συμβουλευτεί πως θα αντιμετωπίσει τις μικρές ρυτιδούλες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο ντεκολτέ της ,η αισθητικός έχει στα χέρια της μαγικά συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ ,μάσκες και κρέμες μπότοξ, που θα αναπλάσουν και θα γεμίσουν τις μικρές ρυτιδούλες στην περιοχή αυτή.
Υπάρχουν όμως και φυσικές καλλυντικές μάσκες ομορφιάς τις οποίες όμως πρέπει να χρησιμοποιούμε με περισσότερη επιμονή και υπομονή στις ήδη πάσχουσες ππεριοχές.
Μια φυσική μάσκα είναι η παρακάτω.

ΥΛΙΚΑ
1.ποτηράκι του κρασιού πράσινη άργυλο (από φαρμακείο)
1. ποτηράκι του κρασιού άσπρη άργυλο (από φαρμακείο)
1. ποτηράκι του κρασιού γιαούρτι πλήρες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπωλ και απλώνουμε τη μάσκα για 20΄στο ντεκολτέ .Ξεπλένουμε με άφθονο χλιαρό νερό με το ντουζ στην μπανιέρα μας. Το ντεκολτέ μας γίνεται λείο και σφριγηλό. Μετά την περιποίηση αυτή απλώστε μια καλή αναπλαστική κρέμα .

Από την Πόπη Γιαννάκου
Αισθητικό

Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: