Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Αθηνά Ωνάση: Με τον Ντόντα στο Παρίσι


Με τον σύζυγό της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο εμφανίστηκε η Αθηνά Ωνάση στον διάσημο αγώνα ιππασίας, Gucci Masters 2011, που διεξάγεται στο Παρίσι.


Η 26χρονη χρυσή κληρονόμος και ο Ντόντα εμφανίστηκαν στο εκθεσιακό κέντρο Nord Villepinte ντυμένοι καταλλήλως! Η Αθηνά με την κλασική στολή της αμαζόνας-λευκό εφαρμοστό παντελόνι και μπότες ιππασίας και ο Αλβάρο με πιο αθλητικό –αλλά εξίσου «ιππευτικό» στιλ .






Το ζευγάρι ήταν συνεχώς μαζί, αποδεικνύοντας ότι η κοινή τους αγάπη για τα άλογα, είναι ένα δυνατό «συγκολλητικό» υλικό για την σχέση τους. Ο ένας νοιάζεται και στηρίζει τον άλλο σε κάθε του βήμα.






Μάλιστα, η Αθηνά βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στους τελικούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ιππασίας στο Al Forsan για να παρακολουθήσει τον αγώνα του συζύγου της. Όση ώρα ο Ντόντα διαγωνιζόταν, η Αθηνά που τον παρακολουθούσε από τις κερκίδες των επισήμων, είχε σταυρώσει τα δάχτυλά της για να πάνε όλα καλά, με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της!

  

Η αγάπη της Αθηνάς για τα άλογα και την ιππασία είναι τόση, που μαζί με τον Αλβάρο διοργανώνουν ακόμα και δικούς τους Αγώνες, προκειμένου η -συνήθως μελαγχολική- Αθηνά να κάνει αυτό που τόσο αγαπάει και παράλληλα να προπονείται όσο πιο συχνά γίνεται.





Η Αθηνά και ο Αλβάρο στους αγώνες ιππασίας Athina Onassis Horse Show, που διοργάνωσε η ίδια στο Ρίο ντε Τζανέιρο τον προηγούμενο Φεβρουάριο

ΦΩΤΟ: splash/www.iml.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: