Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Έφτασε η ώρα να επισκεφθείτε τους γονείς του τις μέρες των εορτών ;


Έφτασε η ώρα να επισκεφθείτε τους γονείς του τις μέρες των εορτών ;
Έφτασε η μεγάλη μέρα γνωριμίας των γονιών του αγαπημένου σας, που περιμένατε εναγωνίως από την... πρώτη μέρα γνωριμίας μαζί του;


Θέλετε να κάνετε καλή εντύπωση, αλλά η σύγχυση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο μυαλό σας δεν σας επιτρέπει να φτιάξετε το σωστό πλάνο σωστής ή, ακόμη καλύτερα, πρέπουσας συμπεριφοράς προς τους συγγενείς του αγαπημένου σας;

Για να αποφύγετε τυχόν παρεξηγήσεις τις χρονιάρες αυτές μέρες υπάρχουν μερικές συμβουλές του τί πρέπει να ακολουθήσετε στην πρώτη γνωριμία με τα… πεθερικά σας.

Θέλω να πιστεύω πως στο παρελθόν, είχατε την εξυπνάδα να κάνετε σχετικές συζητήσεις με το έτερον σας ήμισυ για τις συνήθειες, τις συμπάθειες και αντιπάθειες των γονιών του. Για τα χόμπι τους, τα ήθη και τα έθιμα τους, ακόμη και για το αν είναι άθεοι ή εξαιρετικά θρησκόληπτοι. Αν πάλι δεν το έχετε κάνει, η μόνη ευκαιρία που έχετε να μάθετε μερικά πράγματα είναι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Σε ερώτημα σας του τύπου «τί να σας φέρω;», αν η απάντηση τους ήταν «μόνο τον εαυτό σας», κάντε πως δεν το ακούσατε. Διότι, σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να πάτε με άδεια χέρια, τουλάχιστον στην πρώτη συνάντηση σας. Είναι αγένεια να παραστείτε για πρώτη φορά σπίτι τους χωρίς να τους χαρίσετε, για παράδειγμα, ένα μπουκάλι κρασί ή ένα κουτί γλυκά.

Είναι άνθρωποι σαν εσάς, γι’ αυτό προσπαθήστε να τους σεβαστείτε, όπως ακριβώς σας έχουν διδάξει από μικρές οι γονείς σας. Φροντίστε να μην ξεφύγουν από το στόμα σας ακατάλληλα αστεία την ώρα του γεύματος. Ακόμη κι αν οι γονείς του είναι απόμακροι, εσείς πρέπει να τους κερδίσετε με την ευγένεια και τον πολιτισμό σας.

Προσοχή στην εξωτερική σας εμφάνιση. Τα μαλλιά, τα ρούχα και τα παπούτσια σας πρέπει να είναι πεντακάθαρα και, φυσικά, κατάλληλα για την περίσταση. Δε μπορείτε να ντυθείτε όπως σε ένα κλαμπ. Αποφύγετε τα κολλητά φορέματα και τα μίνι. Το μακιγιάζ πρέπει να είναι φυσικό και καλαίσθητο και, πάνω από όλα, πρέπει να μπορείτε να υποστηρίζετε αυτό που φοράτε.

Αποφύγετε να κάνετε σεξ στο κρεβάτι που θα σας παραχωρήσουν οι γονείς του. Αν πάλι το πάθος είναι τόσο μεγάλο που δεν μπορείτε να το κυριεύσετε, πείτε τους ευγενικά πως δε θέλετε να τους αναστατώσετε και γι’ αυτό θα κοιμηθείτε στο δωμάτιο κάποιου ξενοδοχείου.

Τελευταία, αλλά πιο σημαντική συμβουλή, να είστε ο εαυτός σας. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε την προσωπικότητά σας με τρόπο που να ταιριάζει με τη δική τους. Από τη στιγμή που ο αγαπημένος σας αποφάσισε να σας πάει σπίτι του, σημαίνει πως σας έχει ερωτευθεί για αυτό που ακριβώς είστε.

Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: