Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Για καλύτερη τύχη


lucky-woman-386

Πιστεύετε στην τύχη, την καλοτυχία η τη γρουσουζιά; Πόσο τυχερό θεωρείτε τον εαυτό σας;
Όποτε βλέπετε κάποιον επιτυχημένο (σε οποιοδήποτε τομέα) τείνετε να τον θεωρείτε τυχερό ενώ για όσα δεν σας έχουν προκύψει σκέφτεστε «ήμουν άτυχη»; Αν ναι, μήπως πρέπει να αναθεωρήσετε; Μια αγαπημένη μου παροιμία λέει ότι τύχη είναι αυτό που συμβαίνει όταν η προετοιμασία συναντά την ευκαιρία. Και τα δύο στοιχεία είναι εξίσου απαραίτητα.

Ευκαιρίες υπάρχουν παντού πολλές, ακόμα και στα πιο στείρα περιβάλλοντα. Είναι στο χέρι μας να τις αναγνωρίσουμε, να τις αρπάξουμε και να τις αξιοποιήσουμε. Αλλά αυτό είναι δύσκολο να συμβεί χωρίς δουλειά από την πλευρά μας. Κι εδώ είναι που μπαίνει η προετοιμασία. Πέρα από την προφανή χρησιμότητά της, η προετοιμασία μας κάνει πιο ανοικτούς και δεκτικούς στις ευκαιρίες που μας περιβάλλουν.

Όσο ασχολούμαστε με κάτι τόσο ακονίζουμε τις αισθήσεις μας σε οτιδήποτε σχετικό με αυτό και άρα αντιλαμβανόμαστε πολύ πιο εύκολα και γρήγορα τις ευκαιρίες που συναντάμε στο δρόμο μας, ακόμα κι αν συχνά είναι μεταμφιεσμένες.

Επίσης, η προετοιμασία μας βοηθάει να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες προκειμένου να εμφανιστεί η ευκαιρία που περιμένουμε. Αυτό είναι που έλεγαν οι παλιοί «Φτιάξε την τύχη σου». Αν λοιπόν θέλετε φέτος να είστε πιο τυχερές, βάλτε στόχους, προετοιμαστείτε καλά και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που είμαι σίγουρη ότι θα συναντήσετε!
Πηγη

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: