Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Η δίαιτα που θα σας προετοιμάσει για τα Χριστούγεννα



Οικογενειακά δείπνα, πάρτι, ποτά… Προετοιμαστείτε για τις γιορτινές υπερβολές με έξυπνα και εύκολα τρικ.


1. Κάντε το μυαλό σας να πιστέψει ότι το φαγητό είναι περισσότερο απ’ ότι στην πραγματικότητα, χρησιμοποιώντας ένα μικρό πιάτο (σαλάτας) αντί για το κλασικό του φαγητού.

2. Ένας εύκολος τρόπος να μην ξεφύγετε, αλλά και να κάνετε και μερικές… παρασπονδίες; Τηρήστε τη δίαιτά σας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας (μπορείτε για τη δουλειά να ετοιμάσετε κάποια υγιεινά σάντουϊτς ή σαλάτες) και χαλαρώστε το Σάββατο και την Κυριακή. Μην κάνετε, όμως, υπερβολές.

3. Ένας γενικός κανόνας: το πρωϊνό πρέπει να είναι το μεγαλύτερο γεύμα της ημέρας (αφού έχετε τον χρόνο να το κάψετε) και το βραδινό το πιο μικρό.

4. Παίρνετε τις βιταμίνες σας. Όχι μόνο θα βοηθήσουν τον μεταβολισμό σας, αλλά ταυτόχρονα θα σας χαρίσουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός κατά τη δίαιτα.

5. Μασήστε τσίχλα χωρίς ζάχαρη κάθε φορά που νιώθετε την ανάγκη να φάτε γλυκό.

6. Οι μερίδες στα εστιατόρια είναι συνήθως διπλές ή και τριπλές από αυτές που συνιστά μια δίαιτα. Έτσι, την επόμενη φορά που θα βγείτε έξω για φαγητό, προτιμήστε αντί για κυρίως πιάτο να παραγγείλετε ένα ορεκτικό και ένα πιάτο με λαχανικά αν πεινάτε πολύ.

7. Μπερδέψτε τις αισθήσεις σας ανάβοντας ένα κερί με γλυκό άρωμα την επόμενη φορά που θα επιθυμήσετε ένα γλυκό.

8. Μετά από μια βραδιά με πολύ φαγητό και ποτό, επιστρέψτε στη δίαιτά σας με ένα υγιεινό πρωϊνό. Όλοι σπάνε τις δίαιτες. Το μυστικό είναι να βρεις τρόπο να συνεχίσεις μετά την… παρασπονδία.



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: