Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

7 ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΛΛΙΑ


Απλά βήματα που πρέπει να ακολουθείς καθημερινά για να έχεις πάντα όμορφα και υγιή μαλλιά


1. Σωστό λούσιμο
Το σαμπουάν είναι το προϊόν που χρησιμοποιούμεσυχνότερα στα μαλλιά μας, γι' αυτό και η επιλογήτου είναι πολύ σημαντικήΑφού επιλέξουμε τοκατάλληλο, πρέπει να προσέξουμε τη σωστήδοσολογία και εφαρμογή του. Πριν λουστείς,βούρτσισε τα μαλλιά σου για να απομακρύνειςτους ρύπουςΑφού τα βρέξεις, άπλωσε ποσότητασαμπουάν ίση με ένα φουντούκι σε όλα τα μαλλιάκαι κάνε απαλό μασάζ. Δεν χρειάζεται να τοαφήσεις να δράσειεκτός κι αν αυτό αναφέρεταιστις οδηγίεςΤο κυριότερο είναι να τα ξεβγάλειςκαλάμέχρι να νιώθεις τα μαλλιά σου καθαρά,χωρίς ίχνος προϊόντος.
2. Φροντίδα στις άκρες
Οι άκρες των μαλλιώνειδικά αν είναι βαμμένα,αφυδατωμένα ή γενικά ταλαιπωρημέναχρειάζονται έξτρα φροντίδαΤο σμήγμα του τριχωτού ποτέ δεν φτάνει ως τις άκρες,ενώ το συχνό λούσιμοτο βούρτσισμα, ο ήλιος και το σεσουάρ επιταχύνουν τη φθορά και την αφυδάτωσή τους.Χρειάζονται θεραπείες θρέψης και ενυδάτωσης τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Μία ώρα πριν από το λούσιμο,άπλωσε λίγο λάδι σε όλα τα μαλλιά, κάνοντας μασάζ στις άκρεςΕπειδή το ελαιόλαδο έχει πολύ πλούσια υφή καιαφαιρείται δύσκολα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ειδικό προϊόν σε μορφή λαδιού. Aν θέλεις πιο ελαφριά υφή, δοκίμασεμια μαλακτική κρέμα. Η χρήση της είναι εύκολη και γρήγορη και σκοπός της είναι να ενυδατώνει τα μαλλιά χωρίς να ταβαραίνει.
3.  Μαγική λάμψη
Μπορείς να δώσεις άμεσα λάμψη στα μαλλιά σου με λίγες απλές κινήσεις. Στο λούσιμοΣτο τελευταίο ξέβγαλμα πρόσθεσε μία κουταλιά της σούπας ξίδι στα μαλλιά σου, για να τους δώσεις έξτρα καθαριότητα και λάμψη. Στο styling:Διάλεξε έναν ορό λάμψης, ζέστανε λίγες σταγόνες στις παλάμες σου και άπλωσέ τες σε νωπά μαλλιά, επιμένοντας στιςάκρες.
4. Διαχρονικό βούρτσισμα
Βούρτσιζε τα μαλλιά σου τακτικά, μία-δύο φορές την ημέρα, με απαλές κινήσεις και με ξύλινη, αντιστατική βούρτσα. Αν έχεις μακριά μαλλιά,βούρτσιζέ τα προς όλες τις κατευθύνσεις, σε όλοτους το μήκος. Το βούρτσισμα είναι σημαντικότερο τη νύχτα, πριν κοιμηθείς, για να τα απαλλάξεις απότη σκόνη και τους ρύπους που θαμπώνουν το χρώμα τους.
5. Η ώρα της μάσκας
Μια πλούσια μάσκα με συστατικά που τρέφουν, λειαίνουν και αναδομούν την τρίχα είναι απαραίτητητουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Άπλωσε τημάσκα στα μαλλιά, από τη ρίζα ως τις άκρες, μετά το λούσιμοτύλιξέ τα με μια νωπή πετσέτα και άφησε το προϊόν να δράσει για 5 λεπτά. Μη χρησιμοποιείς οποιαδήποτε μάσκαΔιάλεξεκάποια που να ταιριάζει στον τύπο των μαλλιών σου και μην ξεχνάς να την ξεβγάζεις πολύ καλά.
6. Η σημασία του κουρέματος
Κόβε τακτικά τις άκρες των μαλλιών σου, ώστε να τα απαλλάσσεις από την ψαλίδα που δημιουργείται από τις τεχνικές εργασίες, το πιστολάκιτον ήλιο και τον αέρα. Επιπλέον, ανανεώνοντας την κουπ σου κάθε ένα με ενάμιση μήνα, τα μαλλιά σου θα χτενίζονται πιο εύκολα και θα δείχνουν πάντα περιποιημένα.
7. Θεραπεία υγείας
Όταν ο οργανισμός καταπονείται από δίαιτες, κακή διατροφή ή κούραση, τα μαλλιά μας ατονούν και χάνουν τη ζωντάνιατους. Μια θεραπεία κατά της τριχόπτωσης θα τα δυναμώσει, θα τα τονώσει και θα τους χαρίσει λάμψη και υγιή όψη. Οι θεραπείες αυτές συνήθως περιλαμβάνουν λήψη ειδικών συμπληρωμάτων διατροφής, σε συνδυασμό με σαμπουάν και αμπούλες κατά της τριχόπτωσης. Διαρκούν από έναν έως τρεις μήνες, είναι ακίνδυνες και μπορούν να χρησιμοποιούνται προληπτικά το φθινόπωρο και την άνοιξη, όταν το πρόβλημα γίνεται πιο έντονο.



Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: