Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος (17:15, Novasports 2)

Μονόδρομος η νίκη!
Την πέμπτη του νίκη στο πρωτάθλημα θα ψάξει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τον Ατρόμητο στην Τούμπα (17:15, Novasports 2 και σε real time από το www.sport-fm.gr).
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να ξεκινήσει ένα σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων, αφού μετράει μία νίκη στα τελευταία οχτώ παιχνίδια που έχει δώσει στη Σούπερ Λίγκα.

Στόχος των Θεσσαλονικέων είναι να ξεκινήσουν... αντεπίθεση, αφού μετά ακολουθούν οι αγώνες με Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο, Λεβαδειακό εντός, Ξάνθη εκτός, Εργοτέλη και Πανιώνιο εντός.

Εν τω μεταξύ, απίθανη θεωρείται η συμμετοχή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο σημερινό ματς. Ο διεθνής επιθετικός πονάει στους κοιλιακούς και δύσκολα θα τεθεί στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος ενδέχεται να χρησιμοποιήσει τον Γιώργο Γεωργιάδη ως δεξί χαφ.

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κρέσιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Έτο, Τσιρίλο, Μαλεζά και Σταφυλίδη (ή Λίνο). Την τριπλέτα στο κέντρο θα αποτελέσουν ο Φωτάκης, ο Γκαρσία και ο Λαζάρ. Δεξί χαφ θα είναι ο Γεωργιάδης, αριστερό ο Βιεϊρίνια και στην κορυφή θα βρίσκεται ο Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Γιάννου, Μπαλάφας, Αρίας, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ, Σαλπιγγίδης και Ίβιτς.

Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: