Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Villa Marietta Η μπυραρία


Η γνώση και το μεράκι αναμειγνύονται και δημιουργούν…μπύρα!


Know How

Ήταν αναμενόμενο.. μετά τόσα χρόνια εμπειρίας στο χώρο της μπύρας, ένας πραγματικός “ευγενής” της γευσιγνωσίας, να αποκτήσει το δικό του στέκι. Με πολύ αγάπη και απόλυτη γνώση του αντικειμένου ο Μιχάλης Κωτσόπουλος ανακαίνισε μία παλιά μονοκατοικία στο καλαμάκι με υπέροχο, κατάφυτο κήπο για το καλοκαίρι, και ζεστή, ρετρό διάθεση στο εσωτερικό της για το χειμώνα. Μια μπιραρία που αποτελεί το κομβικό σημείο συνάντησης της παρέας κάθε εποχή, καθώς φροντίζει να εναλλάσσει τις εικόνες που προσφέρει στους θαμώνες της, αλλά και να εξελίσσει τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Deco

Επιμελημένος χώρος με έντονη την ύπαρξη του ξύλου και του διακριτικού φωτισμού που παίζει με το μάτι μας. Η οικειότητα είναι κοινός παράγοντας είτε απολαμβάνεις την μπίρα στον εσωτερικό χώρο, είτε στον βυθισμένο στο πράσινο κήπο. Το βέβαιο είναι ότι κερδίζει το ενδιαφέρον σου, καθώς είναι ένας ατμοσφαιρικός χώρος που κάθε χρόνο προτείνει το κάτι παραπάνω, ενώ είναι γνωστό ότι το χειμώνα τα party και οι live βραδιές που ετοιμάζει βρίσκονται μόνιμα στις top επιλογές μας.

Beer & More

Ως ειδικός ο Μιχάλης Κωτσόπουλος ξέρει τα πάντα γύρω από την μπύρα, ενώ θα μπορούσαμε κάλλιστα να του προσδώσαμε τον χαρακτηρισμό κινητή μπυρο- εγκυκλοπαίδεια. Ως γνώστης λοιπόν, μετά από αμέτρητες δοκιμές και «μεθυστικές» διαδικασίες κατέληξε σε 115 ετικέτες και 17 βαρελίσιες μπύρες από όλο τον κόσμο, προκειμένου να ικανοποιηθεί ο απαιτητικός και μη φίλος της μπύρας. Απώτερος σκοπός του είναι η δική μας τέρψη, πάντα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και την ευχάριστη εξυπηρέτηση, που μας βοηθά να επιλέγουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε και να μη χανόμαστε στο δρόμο…με τις μπύρες! Το βαυαρικό στιλ της Villa Marietta, ενισχύεται και από τα πιάτα που θα απολαύσουμε εδώ, που εκπροσωπούν την αυθεντική γερμανική κουζίνα με γευστικές εκπλήξεις πέραν του προσδοκώμενου. Αξίζει να αναφερθεί πως η αυστηρότητα του ιδιοκτήτη εξαντλείται σε τρεις βασικούς τομείς: καθαριότητα – προμήθεια πρώτων υλών – πιστότητα στις συνταγές (για οποιαδήποτε πληροφορία ρωτήστε τον ίδιο. Δεν θα διστάσει να μοιραστεί τις γνώσεις του μαζί σας).

Hot point

Βασιλική περιποίηση και εξατομικευμένη ικανοποίηση του ουρανίσκου με κατάλληλο συνδυασμό μπύρας και πιάτου.

Διεύθυνση:Αριστοτέλους 31
Περιοχή:Άλιμος
Πόλη:Αθήνα
Βαρέλια:17
Εμφιαλωμένες:115
Λειτουργεί:18:00 - 02:00
Σερβίρει:BrewDogMikkellerSouthern TierFounders
Τηλέφωνο:2109853188 begin_of_the_skype_highlighting            2109853188      end_of_the_skype_highlighting



Πηγή: beeradvocate.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: