Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Τι είναι πραγματικά sexy για τους άνδρες;


Από την εποχή των σπηλαίων μέχρι σήμερα, τα σύμβολα του σεξ παραμένουν τα ίδια.


Σέξυ για τους άνδρες είναι οι καμπύλες,ο στρογγυλός πισινός, τα ωραία πόδια, τα σαρκώδη χείλη.
 Ξέρουμε όμως γιατί; Διαβάστε μία διαφορετική εξήγηση των επιστημόνων και ανθρωπολόγων και θα μάθετε γιατί. 
1. Αθλητικό Σώμα
Ένα δυνατό, γυμνασμένο σώμα δείχνει καλή υγεία, την ικανότητα της γυναίκας να γεννήσει παιδιά και να τα προστατεύσει, αν χρειαστεί.
Το αντρικό φύλο παθαίνει κάτι με τις γυμνασμένες καμπύλες. Το λίπος που είναι αποθηκευμένο στις καμπύλες, βοηθά στον θηλασμό, άρα, μια γυναίκα με καμπύλες, δεν θα χάνει ποτέ το γάλα της μετά την γέννα, και το μήνυμα που παίρνει ο αντρικός εγκέφαλος είναι ‘‘αυτή η γυναίκα θα θρέψει σωστά το παιδί μου’’.

2. Αισθησιακά χείλη (βλέπε Angelina Jolie για παράδειγμα)
Οι άνθρωποι είναι τα μόνα θηλαστικά που τα χείλη τους βρίσκονται στο εξωτερικό του προσώπου, όχι μέσα στο στόμα. Αυτό συνέβη κατά τη διαδικασία της εξέλιξης.  Οι ζωολόγοι πιστεύουν ότι τα χείλη της γυναίκας εξελίχθηκαν έτσι ώστε να αντικατοπτρίζουν τα γεννητικά της όργανα, αφού έχουν το ίδιο μέγεθος και πάχος. Αυτή η εξέλιξη των χειλιών ήταν το πιο δυνατό σεξουαλικό μήνυμα που πήρε ο αντρικός εγκέφαλος.

3. Μεγάλο Στήθος

Μόλις οι άνθρωποι σηκώθηκαν στα δυο πόδια, το στήθος άρχισε να γίνεται μεγαλύτερο στα θηλυκά. Καθαρά για να προσελκύει τα αρσενικά που πλησίαζαν από μπροστά, λένε οι ανθρωπολόγοι, κι όχι για να βοηθήσει στο θηλασμό.
4.  Ψηλά Πόδια
Τα ψηλά συγκριτικά με το σώμα πόδια, ήταν το σήμα για τους άντρες των σπηλαίων ότι αυτή η γυναίκα στη διπλανή σπηλιά μπορεί να κάνει παιδιά, άρα σεξ.

5.  Στρογγυλοί Γοφοί /  Μικρή Μέση
Μια γυναίκα με τέλεια υγεία έχει μέση με μέγεθος το 70 τοις εκατό του μεγέθους των γοφών της. Μεγαλύτερη μέση, σημαίνει λίπος γύρω από τη μήτρα και τις ωοθήκες, άρα χαμηλότερο δείκτη γονιμότητας.
6. Στρογγυλός Πισινός
Γενικά οι άντρες χωρίζονται σε δυο κατηγορίες, τους assmen και τους boobmen (διεθνής ονομασία που καθιερώθηκε ανάλογα με ποιο σημείο του γυναικείου σώματος έχουν εμμονή).
 
•Οι assmen θεωρούν τον πισινό πιο σημαντικό από το στήθος.
Πάντως, οι άντρες, χωρίς να το γνωρίζουν, βρίσκουν τόσο σέξι τους στρογγυλούς γλουτούς γιατί εκεί αποθηκεύουν μεγάλες ποσότητες λίπους οι γυναίκες. Ώστε να το χρησιμοποιήσουν κατά το θηλασμό αλλά και ως απόθεμα τροφής για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης όπου μπορούσαν να συμβούν στην εποχή των σπηλαίων.
 
7. Μαγνητικά Μάτια
Παγκοσμίως οι άντρες έλκονται από τα μεγάλα μάτια- και ειδικά ανοιχτόχρωμα. Τα μεγάλα μάτια εμπνέουν προστατευτικά συναισθήματα στο αντρικό φύλο. Όταν μια γυναίκα βρίσκει έναν άντρα σέξυ, οι κόρες των ματιών της διαστέλλονται.

8. Μακριά Μαλλιά
Οι μόδες έρχονται και παρέρχονται, αλλά το 74% των αντρών θέλει μακριά μαλλιά, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις. To αντρικό μάτι σωστά πέφτει πρώτα στις ξανθές. 
•Το ξανθό μαλλί σημαίνει  υψηλότερα επίπεδα οιστρογόνου, άρα μεγαλύτερη γονιμότητα.
•Σωστά όμως κι οι φαν των μελαχρινών τις θεωρούν πιο θερμές, εφόσον στους μελαχρινούς ανθρώπους ενεργοποιείται αστραπιαία η τεστοστερόνη, η ορμόνη της λίμπιντο (οι γυναίκες έχουν το 10% της τεστοστερόνης των αντρών). 


Πηγή: mylady.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: