Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Ποια χρειάζεται τους άντρες όταν έχει το άρωμά της;


Ποια χρειάζεται τους άντρες όταν έχει το άρωμά της;

Θέλετε να νιώσετε όσο πιο σέξι γίνεται; Οι έρευνες απέδειξαν πως ένα ψέκασμα με το αγαπημένο σας άρωμα φτάνει και περισσεύει.

Ένα ραντεβού με τον Johnny Depp θα ήταν μια χαρά, φυσικά, αλλά όταν μια γυναίκα θέλει να νιώσει σέξι, το μόνο που χρειάζεται είναι μερικές σταγόνες Chanel No. 5. Ή τέλος πάντων, όποιο άρωμα την κάνει να αισθάνεται «θεά».

Η βρετανική αλυσίδα φαρμακείων Superdrug διεξήγαγε πρόσφατα μια έρευνα πάνω στο γυναικείο φύλο, για να ανακαλύψει ποια είναι τα 20 πράγματα που κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν σέξι και γοητευτικές. Στο νούμερο ένα της λίστας, λοιπόν, βρέθηκε με διαφορά από όλα τα υπόλοιπα, το άρωμα.

Η έρευνα έγινε σε 2.000 γυναίκες της Αγγλίας και, περισσότερες από τις μισές που πέρασαν τα τεστ, είπαν πως ένα ψέκασμα με το αγαπημένο τους άρωμα φτάνει για να πετύχει τον στόχο. Μεγάλη ανταπόκριση, ωστόσο, είχε και το βάψιμο των μαλλιών, ή έστω οι ανταύγειες, καθώς σχεδόν το ένα τρίτο των γυναικών ψήφισε αυτή τη μέθοδο για αναπτέρωση του ηθικού, φέρνοντάς την στη τέταρτη θέση.

Δεύτερο (2) ήρθε το χαμόγελο, τρίτο (3) το βάψιμο των νυχιών, πέμπτο (5) το ίσιωμα των μαλλιών, έκτο (6) το αποκαλυπτικό μπούστο, έβδομο (7) το αφρόλουτρο με αρωματικά έλαια, όγδοο (8) το να αφήνουν τα πόδια τους ακάλυπτα, ένατο (9) το σουτιέν με ενίσχυση και δέκατο (10) το πεντικιούρ.

Την εικοσάδα συμπλήρωσαν τα εξής:
11. Το έντονο make up
12. Συχνές επισκέψεις στο γυμναστήριο
13. Το κατσάρωμα των μαλλιών
14. Το κόκκινο κραγιόν
15. Ένα εφαρμοστό τοπ
16. Η Πλήρης αποτρίχωση
17. Το τεχνητό μαύρισμα
18. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες
19. Οι κοντές φούστες
20. Τα πολλά κοσμήματα

Επίσης, σύμφωνα με την έρευνα, η μέση γυναίκα περνά 38 λεπτά στη προετοιμασία πριν από ένα ραντεβού, σε αντίθεση με τα 10 λεπτά που της παίρνει να ετοιμαστεί για να πάει στη δουλειά. Παρ' όλα αυτά, μόνο το 7% των γυναικών καταφέρνει να νιώθει σέξι κάθε μέρα. Είμαστε και μυστήρια φάρα, όσο να πεις.
Πηγη:queen.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: