Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Οι Μπέκαμ ποζάρουν με την κοράκλα τους!

Αυτή η κόρη του έχει ξετρελάνει! Ο λόγος για το ζεύγος Μπέκαμ που δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες στο Facebook και Twitter με πρωταγωνίστρια την κορούλα τους Χάρπερ Σέβεν (Harper Seven).


Η περήφανη μητέρα Βικτόρια ήταν εκείνη που πρώτη δημοσίευσε φωτογραφία σε κοντινό πλάνο της Χάρπερ την οποία απέκτησε με καισαρική τομή στις αρχές ηλίου.
Στην εν λόγω φωτογραφία, η 37χρονη κυρία Μπέκαμ αποτύπωσε στο φωτογραφικό της φακό τον αντρούλη της Ντέιβιντ να κρατά σφιχτά στην αγκαλιά του την μικρή ενώ εκείνη κοιτάζει την κάμερα. Η Βικτόρια έσπευσε να γράψει κάτω από τη γλυκιά φωτογραφία:

"Τράβηξα αυτή την πανέμορφη φωτογραφία και ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας. Η μπέμπα Χάρπερ αγκαλιάζει το μπαμπά της".

Ταυτόχρονα, ο 36χρονος Μπέκαμ αποκάλυψε το νέο του τατουάζ ακριβώς πάνω στην κλείδα του όπου φιγουράρει πια το όνομα της κόρης του. Το τατουάζ έγινε εμφανές στη διάρκεια του πρόσφατου αγώνα του Ντέιβιντ όπου ο άσσος του ποδοσφαίρου σκόραρε και αποφάσισε να ξεφορτωθεί τη φανέλα του για να κάνει τα αποκαλυπτήρια του γουρλίδικου τατουάζ του!
Το έτερο γούρι του Μπέκαμ, ήταν ο φίλος του και μέγας σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ (Gordon Ramsay) που επευφημούσε το Ντέιβιντ από τις κερκίδες του γηπέδου μαζί με τα παιδιά του αλλά και τους τρεις γιους των Μπέκαμ- το δωδεκάχρονο Μπρούκλιν, τον οκτάχρονο Ρομέο και τον εξάχρονο Κρουζ.

Οι τρεις γιοι του ζεύγους Μπέκαμ διαθέτουν κι αυτοί μια θέση στο κορμί του μπαμπά τους αφού φιγουράρουν σαν τρία αγγελάκια μαζί με τον Ιησού πάνω στο στήθος του 36χρονου ποδοσφαιριστή σε ένα τατουάζ που απέκτησε πριν λίγο καιρό και συγκεκριμένα τον περασμένο Φεβρουάριο.

Άλλωστε, τα περισσότερα από τα τατουάζ του Μπέκαμ είναι αφιερωμένα στην οικογένειά του και φυσικά στη σύζυγό του (με ξακουστό εκείνο το τατουάζ όπου η Βικτόρια είναι μια Άγγελος που την συνοδεύουν οι λέξεις "Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος").

Εν το μεταξύ, η 37χρονη Βικτόρια προετοιμάζει πως και πως το σώμα της για την πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης της που θα γίνει φυσικά στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη στις 11 Σεπτεμβρίου.

Η κυρία Μπέκαμ ακολουθεί αυστηρή διατροφή και έχει προσλάβει ειδικό σεφ που της ετοιμάζει γευστικά γεύματα χωρίς υδατάνθρακες και ζάχαρη αλλά πλούσια σε πράσινα λαχανικά και πρωτεΐνες χαμηλών λιπαρών.


Πηγή:womenonly.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: