Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Δεν αργεί το Play Station 4!

Κατασκευαστές components της Ταϊβάν ανέφεραν πως η παραγωγή του PS4 θα ξεκινήσει το 2011, με σκοπό την κυκλοφορία του μέσα στο 2012.


Μια από τις ιδέες εξάλλου που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι η Sony να ακολουθήσει τα βήματα της Microsoft και να προσφέρει και ένα full-body motion control, όπως είναι το Kinect.

Οι πληροφορίες αυτές αναφέρουν πως στους κατασκευαστές components, Foxconn και Pegatron Technology, δόθηκε η οδηγία να έχουν κατασκευάσει 20 εκατομμύρια PS4 μέσα στο 2012.

Στην περίπτωση που οι πληροφορίες αυτές αληθεύουν, θα έχουμε μια επόμενη γενιά από κονσόλες PlayStation πολύ πιο γρήγορα από όσο θα περιμέναμε.

Παρόλο που η Sony επιβεβαίωσε πως έχει ξεκινήσει να δουλεύει με το PS4, υπήρχε η εντύπωση πως ο αντικαταστάτης του PS3 είχε ακόμα δρόμο μπροστά του – η ίδια η Sony εξάλλου ισχυριζόταν πως το PS3 είχε έναν δεκαετή κύκλο ζωής.

Εφόσον η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι όντως το 2012, τότε θα μιλάμε πλέον για εξαετή κύκλο στην περίπτωση του PS3, με συνέπεια η Sony να υποστηρίζει το PS3 παράλληλα με τη νέα κονσόλα, κάτι που έχει ήδη κάνει στην περίπτωση του PS2.


ΠΗΓΗ: pcw.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: