Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Mila Kunis: Ο Justin έγινε ένας από τους πιο κοντινούς μου φίλους


Mila-Kunis-386.jpg

H αισθησιακή Mila Kunis αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα ππου απασχόλησαν το Hollywood, αποσπώντας θετικά σχόλια τόσο για την ερμηνεία της (ειδικά στη ταινία «Μαύρος Κύκνος»), όσο και για την εξωτερική της εμφάνιση.

Η Mila Kunis διακοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού «Flare» και μεταξύ άλλων, μίλησε για τη ζωή της, αλλά και για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Justin Timberlake, με τον οποίο συμπρωταγωνιστεί στη ταινία «Friends with benefits».

Για τον τρόπο ζωής της και τη καθημερινότητά της, η Mila Kunis δήλωσε: «Δεν είχα χρόνο να ξεκουραστώ. Συνέχεια διαβάζω σενάρια και τσεκάρω νέα projects. Ίσως το Γενάρη βρω χρόνο για διακοπές και πάω για κανένα ταξίδι. Μου αρέσει να ταξιδεύω. Να ταξιδέψω και να δω τον κόσμο και να έχω εμπειρίες ζωής».

Για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Justin Timberlake, η όμορφη Ουκρανή ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Ο Justin έγινε ένας από τους πιο κοντινούς μου φίλους. Ανακαλύψαμε ότι μοιραζόμαστε την ίδια αίσθηση του χιούμορ, τα πάμε καλά και έχουμε την ίδια άποψη για πολλά θέματα».
Πηγη:myworld.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: