Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Κόκκινη κλωστή δεμένη...

“Πέρα, πέρα στον βορρά, όπου ο ήλιος του μεσονυκτίου σε ύπουλα νερά κυβερνά, οι θαλασσοκόρακες τραγουδούν. Κάποιοι λένε ότι είναι πνεύματα, κάποιοι
λένε ότι είναι άνθρωποι, κάποιοι λένε ότι μπορούν να σε οδηγήσουν στη χώρα των ξωτικών”.

Καλωσορίσατε σε ένα παραμύθι για άγριες θάλασσες, δυνατές αγάπες κι έναν παράδεισο που χάθηκε κάτω από τα κύματα, όπως αυτό που θα αφηγηθεί ο νορβηγός παραμυθάς Torgrim Mellum Stene στη Γιορτή Παραμυθιών, που πραγματοποιείται στην Κέα.

“Το τραγούδι του θαλασσοκόρακα”, που θα αφηγηθεί ο νορβηγός καλλιτέχνης στις 8 Ιουλίου και ώρα 11.00 μμ., στο γραφικό ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στον Οτζιά, θα ακολουθήσει την “Καταραμένη κρεπατζού”, μια περίεργη ιστορία, που θα εξιστορήσει με τον δικό της τρόπο η Σοφί Ζουανά (Sophie Joignant).

Η Γιορτή Παραμυθιών είναι ένα φεστιβάλ που πραγματοποιείται για ένατη συνεχή χρονιά στο νησί της Τζιάς, με σκοπό την ανάδειξη και διάδοση των πολιτιστικών “θησαυρών”, τα παραμύθια. Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται σε αρχαία μονοπάτια, δάση, παραλίες, αρχαιολογικούς χώρους, προαύλια εκκλησιών, αρχαία λατομεία, γραφικά σοκάκια, γειτονιές, ιστορικές πλατείες, τόπους συνάντησης και συνάθροισης, που χαρακτηρίζουν την καθημερινή ζωή και την πολιτισμική ταυτότητα. Ατμοσφαιρικές τοποθεσίες που παρέχουν το καλύτερο σκηνικό για τη γνωριμία με την ιστορία, τους θρύλους, τα ήθη, τα έθιμα και τη λαϊκή παράδοση.

Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: