Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Και τώρα οι δυο τους!


Ραφαέλ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς αναμετρώνται σήμερα στον τελικό του Γουίμπλεντον, με τον πρώτο να διεκδικεί το τρίτο του τρόπαιο και τον «Νόλε» τον παρθενικό του τίτλο.


Οι δύο… Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, οι κορυφαίοι τενίστες της εφετινής περιόδου δίνουν για πέμπτη φορά το καθιερωμένο τους πλέον ραντεβού σε τελικό μεγάλου τουρνουά, μόνο που αυτή τη φορά η νίκη έχει διαφορετική σημασία.

Ενώ όλα αυτά τα χρόνια το μεγάλο ζευγάρι του τένις ήταν μεταξύ Ρότζερ Φέντερερ και Ραφαέλ Ναδάλ, η αδυναμία του Ελβετού να… ακολουθήσει, έφερε στη θέση του τον «Νόλε». Μια νέα κόντρα δημιουργείται, με τον Τζόκοβιτς να έχει μέχρι στιγμής το πάνω χέρι, έχοντας επικρατήσει του Ισπανού στους τελικούς του Ίντιαν Γουέλς, του Μαϊάμι, της Μαδρίτης και της Ρώμης.

Μόνο που αυτή τη φορά, η αξία της νίκης έχει μεγαλύτερη βαρύτητα. Αυτό το ξέρουν και οι δύο φιναλίστ, πολύ περισσότερο ο Τζόκοβιτς, ο οποίος θα διεκδικήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του το βαρύτιμο τρόπαιο. Και τι καλύτερο για τον ίδιο να πανηγυρίσει τη Δευτέρα (4/7) την άνοδό του στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης ως κάτοχος του Βρετανικού Όπεν.

«Είμαι έτοιμος για μεγάλα rallies και μεγάλους σε διάρκεια πόντους. Πρέπει να είμαι σωματικά και ψυχολογικά έτοιμος και φυσικά υπάρχει κίνητρο. Ίσως οι τέσσερις προηγούμενες νίκες που σημείωσα κόντρα στον Ναδάλ να με βοηθήσουν κατά κάποιον τρόπο στον τελικό», δήλωσε ο Τζόκοβιτς μία μέρα πριν από τη μεγάλη «μάχη» με τον Ισπανό.

Από την άλλη όμως ο Ράφα, τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή, μοιάζει ανίκητος στο γρασίδι. Ακόμη και τώρα που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι. Ο 25χρονος πρωταθλητής θα δώσει το «παρών» στον 13ο του τελικό σε Γκραν Σλαμ, αριθμός που ευελπιστεί να του φέρει τύχη, ώστε να πανηγυρίσει τον 11ο major τίτλο.

«Προφανώς θα βρίσκεται σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση από μένα, λόγω των νικών του στους τέσσερις προηγούμενους τελικούς», ήταν το σχόλιο του Ναδάλ, ο οποίος θα δώσει το «παρών» στον τελικό του Γουίμπλεντον για πέμπτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: