Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Εξηγήσεις για το «φιάσκο» της Amy Winehouse


Ο θόρυβος που δημιουργήθηκε από την ακύρωση της εμφάνισης της γνωστής Βρετανίδας τραγουδίστριας Amy Winehouse, στο Εjekt Festival, οδήγησε τη διοργανώτρια εταιρία Detox Events, να προβεί σε ανακοίνωση σχετική με το θέμα των εισιτηρίων.


Όπως υποστηρίζει η εταιρεία, το συγκεκριμένο φεστιβάλ, δεν απαρτίζεται από μία μόνο συναυλία, αλλά από μια δέσμη 5 αυτόνομων συναυλιών (Amy, Moby, Vaccines κλπ), χωρίς να έχει καθοριστεί ξεχωριστό εισιτήριο για κάθε μία από αυτές.

Οι κάτοχοι δηλαδή των εισιτηρίων, είχαν την πρόθεση να παρακολουθήσουν ολόκληρο το Ejekt Festival και όχι έναν καλλιτέχνη εξατομικευμένα.

Η ξαφνική ανακοίνωση της ματαίωσης της συναυλίας της Amy Winehouse στις 19 Ιουνίου, για προσωπικούς λόγους, ανάγκασε την διοργανώτρια εταιρία, δύο μέρες πριν το φεστιβάλ, να αναζητήσει κάποιο άλλο συγκρότημα από το εξωτερικό, χωρίς όμως αποτέλεσμα (λόγω της πίεσης του χρόνου), αλλά και να προχωρήσει στη μείωση της τιμής του εισιτηρίου του φεστιβάλ από 50 σε 40 ευρώ. Δεν έγινε επιστροφή ολόκληρου του ποσού, καθώς επρόκειτο για πέντε συναυλίες και όχι μία συναυλία ενός καλλιτέχνη.

Τονίζουν μάλιστα από τη Detox Events, πως θέλησαν να αντιμετωπίσουν δίκαια την ακύρωση της συναυλίας της τραγουδίστριας, επιστρέφοντας στο κοινό (μέσω της έκπτωσης των 10 Ευρώ) το συνολικό ποσό της αμοιβής της Amy Winehouse (η οποία, είναι διαφορετική όταν πρόκειται για εμφάνιση της σε φεστιβάλ και άλλη για μια σόλο).

H εταιρεία επίσης απαντά, πως υπήρχαν πολλοί, οι οποίοι είχαν σαν πρώτη επιλογή τον Moby και όχι την Amy Winehouse και ότι η τιμή που προέκυψε ήταν πολύ χαμηλή, σε σχέση με τις τιμές των εισιτηρίων συναυλιών, όπου εμφανίζεται ένας μόνο καλλιτέχνης.

Ως απάντηση σε απόψεις περί κερδοσκοπίας «από την ασφάλεια της Amy Winehouse», η εταιρεία, αναφέρει πως παρά τα αιτήματά της σε πολλές ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας αλλά και του εξωτερικού, δε κατέστη δυνατό να ασφαλιστεί, για το ενδεχόμενο μη εμφάνισης της τραγουδίστριας, από καμία εταιρεία.
Πηγη:zougla.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: