Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Τρελό γέλιο: 7 κωμικοί που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε



Προέρχονται όλοι από από το χώρο του stand-up και έχουν προχωρήσει και σε άλλους τομείς - είτε στη συγγραφή, είτε στην ερμηνεία σειρών, σε πρωταγωνιστικούς ρόλους μεγάλων ταινιών ή την παρουσίαση μεγάλων τελετών σαν τα Όσκαρ. Γουστάρουμε και τους 7.



Zach Galifianakis

Γιατί είναι αστείος; Για να δανειστούμε τα αθάνατα λόγια του Mr. Chow από το πρώτο "Hangover", "Είναι αστείος επειδή είναι χοντρός".
Θα ήθελες να είναι... Ο περίεργος αλλά αναπάντεχα αστείος και διασκεδαστικός τυπάκος που κολλάει καμιά φορά στην παρέα σου έστω κι αν δεν είναι ποτέ ο κολλητός σου.
Παλμαρέ: Μπόλικο stand-up, κάτι σειρές και ταινίες της κακιάς ώρας, μετά ήρθε το "Hangover", το "Μη Σπρώχνεις... Έρχομαι", η καλτ σειρά του ΗΒΟ "Bored to Death" και φυσικά το "Hangover 2".

Aτάκα: "Είμαι η αγέλη του ενός." 
 

Conan O'Brien 

Γιατί είναι αστείος; Ο Conan είναι το ανθρώπινο καρτούν. Μπορεί να παρουσιάζει ένα ακόμα νυχτερινό talk-show, αλλά το κάνει με όρους καθαρής κωμωδίας.
Θα ήθελες να είναι... Ο κολλητός και wingman σου.
Παλμαρέ: Ξεκίνησε γράφοντας για τους "Simpsons" αλλά σύντομα τον κέρδισε το μεταμεσονύκτιο talk-show. Για ένα διάστημα 7 μηνών παρουσίασε το θρυλικό "Tonight Show".
Aτάκα: "Τα Starbucks ανακοίνωσαν πως θα αρχίσουν να βάζουν θρησκευτικές ατάκες επάνω στις κούπες καφέ. Η πρώτη-πρώτη θα λέει "Χριστέ μου! Ακριβός είναι αυτός ο καφές"." 
 

Louis C.K. 

Γιατί είναι αστείος; Κοιτάζει τον κόσμο γύρω μας με έναν εκπληκτικό κυνισμό που όχι μόνο δεν τον απογοητεύει, αλλά του επιτρέπει να πει ό,τι αστείο γουστάρει δίχως να νοιάζεται για κανενός είδους όριο. Η φθορά είναι απελευθέρωση.
Θα ήθελες να είναι... Ο κολλητός αλλά όχι wingman σου.
Παλμαρέ: Δεκαετίες στο stand-up, μια αποτυχημένη σειρά στο ΗΒΟ, μια εξαιρετική τώρα στο FX. (Δεύτερη σεζόν αυτό το καλοκαίρι.)
Ατάκα: "Το γεύμα δεν τελειώνει όταν χορταίνω. Το γεύμα τελειώνει όταν μισήσω τον εαυτό μου." 


Ricky Gervais

Γιατί είναι αστείος; Είναι Εγγλέζος.
Θα ήθελες να είναι... Ο νέος σύζυγος της θείας σου, που του αρέσει γενικά να τα τσούζει και να τα χώνει εδώ κι εκεί χωρίς τακτ ή μέτρο.
Παλμαρέ: Το πρωτότυπο "Office" του BBC, το "Extras" των BBC/HBO, η αξέχαστη παρουσίαση των Χρυσών Σφαιρών πέρσι.
Ατάκα: "Μισώ πολλά πράγματα. Δεν αντέχω τους ανθρώπους που σκαλίζουν το πιάτο τους ή που ρουφάνε τη σούπα τους. Δεν μπορώ να περιμένω σε ουρές. Μισώ όταν άνθρωποι μιλάνε άσκοπα για τον "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών." Μου τη σπάει όταν κάποιος σφυρίζει. Αλλά δεν είμαι έτσι επειδή είμαι διάσημος. Πάντα ήμουν ένας γκρινιάρης μπάσταρδος."


Jerry Seinfeld

Γιατί είναι αστείος; Παίρνει τις πιο ασήμαντες μικρολεπτομέρειες της πεζής καθημερινότηες και τις εξυψώνει μέσα από μικρά σουρεάλ φιλοσοφήματα.
Θα ήθελες να είναι... Ο κυνικός, cool θείος.
Παλμαρέ: Μετά από κάποια χρόνια στο stand-up έκανε την τηλεοπτική σειρά "Seinfeld" όπου υποδυόταν μια χιουμοριστική εκδοχή του εαυτού του. Θεωρείται η πιο πετυχημένη κωμωδία στην ιστορία της αμερικάνικης τηλεόρασης.
Ατάκα: "Είναι φοβερό που ο όγκος των νέων που συμβαίνουν στον κόσμο κάθε μέρα, πάντοτε φτάνει για να γεμίσει ακριβώς την εφημερίδα."


Jon Stewart

Γιατί είναι αστείος; Έχει ανάγει την πολιτική σάτιρα σε ουσιαστική και αιχμηρή ενημέρωση.
Θα ήθελες να είναι... Παρουσιαστής του ιδανικού, αντικειμενικού δελτίου ειδήσεων.
Παλμαρέ: Ξεκίνησε κι αυτός στο stand-up, έκανε ένα σύντομο πέρασμα από το MTV, ανέλαβε το "Daily Show" στα τέλη του '90. Έχει παρουσιάσει δύο φορές την τελετή των Όσκαρ.
Ατάκα: "Ναι, η λογική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της οργανωμένης θρησκείας από τότε που δυο γυμνιστές πήραν διατροφικές συμβουλές από ένα ομιλόν φίδι."

[Διάβασε σχετικά: Ένα γιαούρτι για την Ελλάδα.]


Sarah Silverman

Γιατί είναι αστεία; Επειδή βρίζει πολύ, λέει τα πιο ακραία αστεία που μπορείς να φανταστείς, και κράζει ρατσισμό και θρησκεία με το πιο γλυκό ύφος. Συνδυασμός που σκοτώνει.
Θα ήθελες να είναι... Δικιά σου.
Παλμαρέ: Έγραφε και έπαιζε το "Saturday Night Live" πριν πάρει τη δική της σειρά για 4 χρόνια, "The Sarah Silverman Program".
Aτάκα: "Έχω ένα σωρό αστεία για το Ολοκαύτωμα. Μερικά από αυτά είναι για γερά στομάχια."

Πηγη:men24.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: