Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Σάλος με βίντεο Ο Τζον Γκαλιάνο... λατρεύει τον Χίτλερ! (VIDEO)


«Λατρεύω τον Χίτλερ», λέει ο διάσημος μόδιστρος Τζον Γκαλιάνο, σε ένα ερασιτεχνικό βίντεο που η εφημερίδα “ Sun” ανήρτησε στην ιστοσελίδα της,
λίγες μόνο ημέρες μετά τη σύλληψή του στο Παρίσι για επίθεση κατά ενός ζευγαριού, το οποίο μάλιστα «στόλισε» με αντισημιτικά σχόλια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το βίντεο έχει γυριστεί σε ένα παρισινό καφέ. Στο εν λόγω βίντεο, ο σχεδιαστής εκφράζει την αγάπη του για τον Χίτλερ σε ανθρώπους που κάθονται στο διπλανό τραπέζι από εκείνον.

«Άνθρωποι σαν εσάς θα έπρεπε να είναι νεκροί. Οι μητέρες σας, οι πατέρες σας θα έπρεπε να έχουν δηλητηριαστεί με αέριο», αναφέρει ο Γκαλιάνο.

«Έχετε κάποιο πρόβλημα;», τον ρωτά η γυναίκα από το διπλανό τραπέζι, το πρόσωπο της οποίας δεν φαίνεται στο βίντεο.

«Με εσάς. Είστε άσχημη», απαντά ο Γκαλιάνο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun οι άνθρωποι στους οποίους απευθυνόταν ο Γκαλιάνο ήταν Γάλλοι και Ιταλοί και όχι Εβραίοι.

Ο άνδρας, που τράβηξε το βίντεο και η ταυτότητα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστή, δήλωσε στην Sun ότι ο Γκαλιάνο καθόταν μόνος του και έπινε. «Ο Γκαλιάνο δεν σταμάτησε να παρεμβαίνει στη συζήτησή μας κάνοντας σχόλια για εμάς και για τα όσα λέγαμε», πρόσθεσε.

Το συμβάν σημειώθηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2010, σύμφωνα με τον ιστότοπο Citizenside στο ίδιο παριζιάνικο καφέ όπου ο Γκαλιάνο επιτέθηκε φραστικά σε ένα ζευγάρι την προηγούμενη Πέμπτη.



Πηγή: protothema.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: