Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Oscar beauties

Οι τάσεις στο μακιγιάζ, όπως τις υιοθέτησαν οι celebrities στο κόκκινο χαλί.


Η Sandra Βullock εμφανίστηκε στα φετινά Oscars με κλασικό elegant μακιγιάζ, εμπνευσμένο από το παλιό Χόλυγουντ. H Makeup Artist Angela Levin που επιμελήθηκε το look της σταρ, επικεντρώθηκε στο μακιγιάζ των χειλιών, όπου με ένα πινελάκι, άπλωσε δύο στρώσεις από το κραγιόν Rouge Coco της Chanel, στην απόχρωση Gabrielle.

Έμφαση στα χείλη επέλεξε να δώσει και η makeup artist Kate Lee στην παρουσιάστρια της βραδιάς, Anne Hathaway. Βασικό προϊόν που χρησιμοποίησε η makeup artist ήταν το κραγιόν της Chanel, Rouge Coco, στην κόκκινη απόχρωση Rivoli ενώ για να δώσει ματ τελείωμα άπλωσε μια ελαφριά στρώση πούδρας (διάβασε περισσότερα για το μακιγιάζ της Hathaway εδώ).

Με φρουτένιο πορτοκαλί χρώμα στα χείλη εμφανίστηκε η Mandy Moore, σε ένα δροσερό, φρέσκο look με την υπογραφή του υπερ-ταλαντούχου Nars και της celebrity makeup artist, Kayleen McAdams. Χρησιμοποιώντας το Velvet Matte Lip Pencil στην απόχρωση Red Square, γέμισαν και έδωσαν πλούσιο χρώμα στα χείλη της σταρ.

Λαμπερή επιδερμίδα

Mία από τις πιο λαμπερές παρουσίες της βραδιάς ήταν η Cate Blanchett, η οποία εμφανίστηκε με nude επιδερμίδα και φυσικό μακιγιάζ. Ο makeup artist Robin Fredriksz αρχικά προετοίμασε την επιδερμίδα της Cate, χρησιμοποιώντας την ενυδατική κρέμα, τη μάσκα και τα ειδικά pads για την περιοχή των ματιών, της σειρά περιποίησης SK-II. Στη συνέχεια, εφάρμοσε το φον ντε τεν Teint Miracle της Lancôme και ολοκλήρωσε το μακιγιάζ της επιδερμίδας απλώνοντας λίγες πινελιές από το ρουζ Blush Subtil της Lancôme, στην απόχρωση Miel Glace.

Εξίσου λαμπερή ήταν και η ηθοποιός Mila Kunis της οποίας το look επιμελήθηκε η makeup artist της Lancôme, Tracey Levy. Η Levy δημιούργησε μία αψεγάδιαστη επιδερμίδα χρησιμοποιώντας το φον ντε τεν, Teint Miracle της Lancôme και κατόπιν έδωσε ένα ροδαλό touch στα ζυγωματικά με το Blush Subtil στην απόχρωση Sheer Amourose.

Η Gwyneth Paltrow, εμφανίστηκε απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τη ζεστή, χρυσαφένια επιδερμίδα της. Τα εύσημα ανήκουν στην Makeup Artist, Leslie Lopez, η οποία προετοίμασε το πρόσωπο της Gwyneth με την Sublimage Essential Regenerating Cream της Chanel και στη συνέχεια άπλωσε ως βάση το Vitalumiere Fluid Makeup της Chanel σε Beige απόχρωση ενώ φώτισε την περιοχή των ματιών, καλύπτοντας παράλληλα τις ατέλειες με το Long-Lasting Concealer στην απόχρωση Beige Ivoire, απο την γκάμα μακιγιάζ της Chanel. Τέλος, για να χαρίσει ζεστασιά και μαυρισμένη όψη στην επιδερμίδα, η Lopez χρησιμοποίησε το Soleil Tan de Chanel στην απόχρωση Terre Ambre, και "σμίλεψε" τα ζυγωματικά με το Tweed Blush Duo στην απόχρωση Tweed Fuchsia.

Blue & Green eyeshadows

Με ένα mix από Οld Hollywood και disco look εμφανίστηκε η Αmy Adams στο κόκκινο χαλί των Oscar, με χαρακτηριστικό τα έντονα βαμμένα μάτια, σε μπλε απόχρωση. Συγκεκριμένα η makeup artist Molly Stern που επιμελήθηκε το look της σταρ, αρχικά έβαψε τα μάτια με το μολύβι Hollywoodland Soft Touch Shadow Pencil και ολοκλήρωσε απλώνοντας την Bateau Ivre Duo Eyeshadow του Nars.

H Michelle Williams επέλεξε ένα πολύ απαλό smoky μακιγιάζ σε μεταλλικές αποχρώσεις. Η Makeup Artist Jeanine Lobell δημιούργησε το look χρησιμοποιώντας την παλέτα Quadra Eyeshadow σε απόχρωση Smoky Eyes της Chanel. Αρχικά άπλωσε ως βάση την ασημί σκιά από την παλέτα και κατόπιν με την απόχρωση Pewter έκανε το περίγραμμα. Ολοκλήρωσε, απλώνοντας αρκετές στρώσεις της Inimitable Waterproof Mascara, επίσης με υπογραφή Chanel.

Eντυπωσιακή ήταν και η Reese Witherspoon η οποία υιοθέτησε το swinging sixties look και «έπαιξε» με τα χρώματα του μακιγιάζ της. Τα μάτια ήταν στο επίκεντρο της προσοχής, βαμμένα με σκιά σε γκρι-μπλε απόχρωση και πολλές στρώσεις μαύρης μάσκαρα.


πηγή:stylista.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: